Разноразно питање

1. Koristio sam ja na samsung galaxy. Bukvalno sam 24 sata dnevno bio povezan na net. Brz je. Ali ne znam koliko košta, ja sam ga dobio na 6 meseci da ga testiram i nisam ništa plaćao.
    Inače, telenor je u pitanju.

2. А јел користи неко 3Г нет, интересује ме каква је цена 3Га код нас? Добијам ајфон ускоро, па размишљам да набацим то чудо, ако је цена разумна.

To planiraš da uzmeš kod nekog telekomunikacionog operatera, tipa MTS, Telenor, VIP?
    Ne znam kako ide taj 3G na telefonu, ja imam MTS-ov 3G modem za komp. Šljaka. A i imam 3G skoro svuda gde se nađem, dobro su pokriveni.

3. To planiraš da uzmeš kod nekog telekomunikacionog operatera, tipa MTS, Telenor, VIP?

Па на овом мртвом ВИП-у сам, видећу ако ми баш буде било потребно па и да мењам мрежу.

4. 290 кинти није ништа, моја сестра у Америкама плаћа 20 долари месечно, али они имају стопроцентну покривеност земље том 3Г мрежом. Капирам да код нас има само у већим градовима.

5. Hoćeš jednu insajdersku informaciju? :)

VIP će za par meseci imati ful pokrivenost Srbije 3G stanicama, sa mnogo jačom opremom nego MTS ili Telenor. Već su, ako si čuo, pustili neograničen 3G internet, prvi tog tipa u Srbiji. Beograd i neki veći gradovi šljakaju kao ludi, oprema perverzija. Sad opet, kažem ti, MTS ima stanice sa 3G-om u raznoraznim pičkovcima, gde god su stavljali bazne, turali su i 3G opremu, za koga ne znam, valjda ovi što čuvaju ovce vole da surfuju. Ali MTS je krajnje nepouzdan, u centru Kragujevca meni modem visi na GPRS-u, brže mi da surfujem preko telefona koji je na VIP-u nego da koristim komp.

6. Балдур фон Јöгурт

Чкама_лама, и мој ник је исто на ћирилици, а пријавио сам се тако што сам нашао неку своју дефку, копирао име аутора, пејстовао га, укуцао шифру и сачувао.

Или ме пржиш, или сам ја панглу, али како копи-пејстујеш на Опери Мини? :)

7. Ти си, Мессалина, краљ.

За ове информације имаш још једно пиво. Знао сам ја да има неке сврхе ово што плаћам поруку скоро 5 динара. :))

8. Aj' pitam insajdera u toku dana kad se to tačno planiralo i za koje tačno regione, a ti mi Peki javi na pevetej u kom si ti regiJonu.

EDIT: Ne isplati mi se više da ti pomažem kad si navr'o da me uroljaš pivom.

9. Нишавски региЈон, кажем ти овде. :)

А нисам ти ја крив што се урољаш од 3 пива. :))

10. Или ме пржиш, или сам ја панглу, али како копи-пејстујеш на Опери Мини?

Aj' da ti odgovorim ja :)

Može u zavisnosti od verzije opere mini. Meni je ona koja kao i verzija za komp, ima one prozorčiće odmah čim je uključiš. E, pošto imam tač-skrin telefon, kad otvorim neku html stranu, pritisnim i zadržim (bilo gde na ekranu) i on mi ponudi opciju "kopiraj tekst" ja izaberem, prevučem šta hoću da kopira i onda kliknem tamo gde se kuca komentar, npr ovo polje na Vuki gde dodajemo komentare, i on mi da opciju "zalepi". Eto tako. Problem je jedino što ne možeš više puta da kopiraš i lepiš. Čim sledeći put pokušaš da "zalepiš" nešto na to mesto gde si već jednom "zalepio" nešto, on ti ono prvo prebriše.
    Easy-peasy.

11. Немам те тач скринове и остало, али се снађох. :)
    Хвала и теби и Јогурту. :)

12. Je l' zna neko neku online prodavnicu, gde mogu da naručim 50-ak flopi disketa?

13. Ljudi, gde mogu da se obratim oko obrisanog postera?

14. Овде, мада боље да се не замлаћујеш са тим. :)

15. Banovaće ga za dž. Treba da potraži na groblju postera.

16. То више не постоји Борко, колико сам ја гледао цео форум. :)

17. Mali, balav si, al ovo je ipak transfer dlana. Reko kaizen biće.

18. Dobro, necu se zamlacivati time, samo razmisljam i ne vidim nijedan razlog brisanja postera ukoliko isti vec nije bio, mislim na sliku, na tekst verujem da nigde nije bio.

19. kako da naslov postera stavim u dva reda, pošto ne može da stane u jedan?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.