Разноразно питање

1. kucas citat velikim slovima pre pocetka teksta koji kopiras i na kraju kucas tatic ovako otprilike

Ovako?

I jel moguce da mi se komentar prosto ne pojavi, to jest da nikad ne izadje kao komentar iako sam mu ja rekao da bude tu. Mislim na to da ga nesto nisam rifresovao ili da ga jesam rifresovao pre vremena, ili tako neki kurac?

Hahah, vidi radi!
    Fala majstore!

2. I jel moguce da mi se komentar prosto ne pojavi, to jest da nikad ne izadje kao komentar iako sam mu ja rekao da bude tu. Mislim na to da ga nesto nisam rifresovao ili da ga jesam rifresovao pre vremena, ili tako neki kurac?

Не би требало, мада је мени знао да се појави тек након минут-два. То се обично дешава око поноћи када Каизен чепрка нешто. Такође, ако имаш сјебан нет (попут мене), може се десити да уопште ништа не постујеш јер ти у тој секунди пукне нет, само да би наставио да ради нормално готово истог тренутка.

3. I jel moguce da mi se komentar prosto ne pojavi, to jest da nikad ne izadje kao komentar iako sam mu ja rekao da bude tu. Mislim na to da ga nesto nisam rifresovao ili da ga jesam rifresovao pre vremena, ili tako neki kurac?

Meni se to često dešava jer imam šnj net. Najčešće kad napišem roman od komentara, e tad baš popizdim i ne ostavim ništa na kraju. Tj tako je bilo sve dok nisam skontala da na desni klik na ovo polje gde kucaš imaš opciju UNDO gde ti vrati ono što si pisao iako si stisnuo enter.
    Mislite o tome.

4. Tj tako je bilo sve dok nisam skontala da na desni klik na ovo polje gde kucaš imaš opciju UNDO gde ti vrati ono što si pisao iako si stisnuo enter.

'Де си била кад ми је ово говно гутало коментаре од шеснаес пасуса???

Имаш пиво, два, три за ово, ма кол'ко можеш да попијеш.

5. Onda dva, to mi je granica ako ne želim d'odem kući bez gaća.
    Cheap date.

6. Онда три, ај месалина, реално, ако не дођеш једном без гаћа кући, ко да ништа ниси урадила:)

7. Hugo, brižni drug :)

8. Нека, колегенице, а поготову заузете, не дирам. :)

9. Kako da povećam memoriju internet pretraživača na nokia n95?
    Često mi, posebno na vukajliji izbacuje da nema dovoljno memorije da učita stranicu. Slike i postere neće ni da učita, jer stranica zauzima celu memoriju.
    Može li nekako da se podesi da koristi memorijsku karticu kao memoriju pretraživača, ili tako nešto?

10. Скини Оперу, отвара Вукајлију опуштено.

11. Naravno da ne mozes da tweak-ujes memoriju na mobilnom telefonu, barem ne jednostavno. Lepo ti rece Jogurt, ionako su fabricki pretrazivaci na telefonima sranje.

12. Мени никад није било јасно то коришћење фона за нет. Јел то исплативо, колико те кошта то?

13. Ја на н73 преко Опере улазим, и то на пуну верзију сајта, не мобилну верзију без проблема икаквих.

А постоји ли начин да се у тел. убаци ћирилица? Дође ми некад да пишем по форуму, оцјењујем, док се смарам у бусу, ал' не могу да се пријавим јер ми тел. нема ћирилицу.

Едит:

Пеки д џем

Мени никад није било јасно то коришћење фона за нет. Јел то исплативо, колико те кошта то?

Зависи. Мене је навукао оператер кад су дали децембар и јануар бесплатно, ако скинеш Оперу с њиховог портала и преко ње претражујеш. Онда су ставили претплату типа 2.5 е мјесечно, неограничено да користиш нет, што опет није лоше, јер би за мјесец дана набио минимум 15 еура да га користим колико га користим иначе. Добра је ствар кад се смараш у бусу или чекаш некога. Посјетим Вукајлију, фејс, пар блогова, лајвскор. Некад и гугл у расправама здруштвом. Корисно је.

14. Koju Operu koristis kad ti fali memorije? Skini najnoviju Operu Mini, ukljuci minimalni kvalitet slika (ili ih iskljuci, kao ja) i ne bi trebalo da zajebava.

15. Ima sada preko mts-a, za 200 dinara dobiješ 200 megabajta za net i 400 min za razgovor u mreži.
    Po ceo dan sam na netu, i prethodnih 200 mb sam potrošio za par sati pre isteka. A ne ispuštam fon iz ruke.
    Jbg, nemam trenutno komp, pa se snalazim...

Ne bih rekao da je ovo do pretraživača, već do memorije telefona, jer recimo dok sam na nekom većem sajtu preko opere, ne mogu da otvorim neki drugi program dok prvo ne zatvorim operu.
    Ima li bilo kakvog načina da se nekako prebaci na drugu memoriju?

16. Чкама_лама, и мој ник је исто на ћирилици, а пријавио сам се тако што сам нашао неку своју дефку, копирао име аутора, пејстовао га, укуцао шифру и сачувао.

17. Чек, јел ви користите 3Г нет, или онај обичан? Не разумем се баш најбоље у то.

18. Ja koristim običan. Ali nije spor. Učita vukajliju za 4-5 sekundi. Ali neće slike(veće).

19. А јел користи неко 3Г нет, интересује ме каква је цена 3Га код нас? Добијам ајфон ускоро, па размишљам да набацим то чудо, ако је цена разумна.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.