U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
НИСАМ ЈА МАЈКЕМИ!
ЕВо, каже да је била да нсимању стомака и да извештај каже следеће:
ће думре :/
e jebeš ga sad, rendgen imam tek u trećoj, ovo mi ne znači ništa :D
A ko neće?
Кад се спроведе мој план са икс зрацима нико неће!
A jel će to da radi i na teleportaciju? Baš bi mi legla jedna.
То вам још не могу открити... Ипак је то тајни план.
Све речено, јасно ко дан.
и сад одеш кући, прочиташ резултате и питају те па, ел то опасно нешто а ти немеш појам.
људи умиру јер нумеју да протумаче од чега болују у овој земљи аџаџаџ
бтњ, и ја мислим да је трудна, честитке јанкела!
@ Dr Jankoviću, mogu ja pitati majku kad se probudi(malopre je došla s posla, pa prilegla da odmori), ako ti šta znači... al ako je već bila kod doktora, verujem da joj je rekao u čemu je problem i šta da radi...
Тест за трудноћу 500 динара, а поштедело би нас ВејвРејдера.
Сад кад Јанкела каже да је он ћаћа има части целу вукајлију лололо
Ova dijagnoza tako zastrašujuće zvuči, a u prevodu na srpski znači da nema nikakvih smetnji u radu creva.
Кад би могло преко скајпа форниковати, потврдио бих да јесам :Д
Pazi, ako je zaista trudna, trebalo bi da se dete zove Vukosava ili Vukosav, ipak je odavde potekla prva dijagnoza, a glupo je da daju ime Natnat :)
Мислим да то уопште није "другарица", ал Јанкела неће да призна...
možda je drug
свети сава? дизни? ја?
едит:
баци неке наге слике, знам да си ватао принтскринове!
Da li neko zna za sajt na kome mogu besplatno čitati stripove? Engleski ako žemo. I posebno mislim na strip Škorpija što je izlazio u Zabavniku.
http://www.scribd.com/collections/3080598/Strip-Skorpija
eddie jesi ti ovaj milan drevno govedo prokić? u tom slučaju te znam lol