Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa rek'o je samo suknju? Mislim, realno brus ne bih ni najgorem neprijatelju poželela da mora da nosi.
Reko, no ja malo teram šegu, što si robot, dogma?
Brus ja već furam ispod duksa a suknju ko što reče Count samo po kući, nažalos'. :((
mene loze te leprsave suknjice.vise nego oni dopicnjaci.
uu i mene opaaasno!
http://www.youtube.com/watch?v=Y-EF5Byuznk
Људи, дајте онај гиф кад је Кецман дао тројку против кроасана а неки наш ћелави протрчао у једном сникму као да јаше коња..после му у гифу и додали тако нешто.
Taj nas je Todoric
ел може се напије од грожђа? оно, велике неке количине
To je kao ona priča da ćeš biti pozitivan na heroin ako pojedeš makovnjaču.
Znači, gluposti.
Nije isto jesti grožđe i piti lozu.
Nije isto ali dreger za alkohol može pronaći male količine alkohola ako si poleo brdo grožđa. Vrlo male količine.
Mislim da bi umro od previše pojedenog grožđa pa da ne bi ni stigao da pojedeš dovoljnu količinu da se napiješ.
e ima li neki vukajlijas da je uhapsen nekad?
ja
Главни у прошлу суботу хахаха.
Miris radi u policiji...
STA JE RADIO PA SU GA UHAPSILI
e bruce posto si sad mod mozes li da mi kazes ko mi je dao prvi plus na prvu definiciju?
nemam pojma, ali znam da je prvi minus dao Bora Drljača - dugo sam mislio da mi je Vehbija dao plus na tu defku, ali sam se razuverio...
Ништа, само туко чоека пред петнес пандура. Ал пустили су га из марице после двеста метара.
ja mislio popisao nekoga u guci