Разноразно питање

1. Tražio mi neko, a nisam mogao da nađem kod njih na sajtu. Hvala ti.

2. Sad jedno ozbiljno pitanje.
    Juce na treningu kada sam skakao u blok drugar je smecovo loptu u moje prste i kako se to kaze nabio ih je..
    E sad, srednji mi je otekao i sa strane prsta mi je malo pomodrelo.
    Da nije neka naprslina?

3. Ne mora da znači. dešavalo se to i meni dosta puta. Trebao si da ''izvučeš'' prst odmah kad te je pogodila lopta.

4. Sale nije valjda da se ceo dan šetaš sa prstom u bulji?

5. Nabio si prste. Bolece, ako odeš u Hitnu zagipsaće, jer ih boli uvo da razmišljaju, otekne, bude prst duplo deblji, ali (barem meni) splasne za dan dva...i bude k'o nov. Jedino ako ne možeš da trpiš koliko te boli, onda si sjebao. Napominjem tako ja radim, otkud znam šta si radio.

6. Nabio si prste. Bolece, ako odeš u Hitnu zagipsaće, jer ih boli uvo da razmišljaju, otekne, bude prst duplo deblji, ali (barem meni) splasne za dan dva...i bude k'o nov. Jedino ako ne možeš da trpiš koliko te boli, onda si sjebao. Napominjem tako ja radim, otkud znam šta si radio.

Ne boli non stop, ako nesto pomeram ovo ono, zaboli.
    A otac od druga radi na ortopediji tako da nece preko kurca da mi odradi..
    Ok, videcu jos dan, dva maksimum, pa ako ne splasne ili bilo sta, odo da pregledam.

7. Najbolje je da sačekaš, ako krene odmah da opada nije strašno, a ako posle 2-3 dana nastavlja istim intenzitetom idi da proveriš.

8. ja pito babu kaze stavi liske kupusa

9. Pa tako sam i mislio larry.
    Od juce je malo bolje, ali opet nije nesto super.
    Upravo sam to i mislio da ako posle 2,3 dana se nista mnogo ne promeni, da odem doktora.

Cuti, prvo me boleo kaziprst, srednjak i domali..
    Ali sada samo srednji.

10. занима ме је л излази неко одавде на ону тихуану, као сплавчић неки
    тамо све ћоман до ћомана, па реко да питам овде

11. тренираш одбојку?

12. Ništa to nije, ne idi da ti meću longetu jer će ti atrofirati prsti, trebaće ti još 7 dana da skontaš pokret (mimo 10-15 dana nošenja longete).
    Meći obloge i kupi sebi traku pa bandažiraj.
    http://mcdavidbe.webhosting.be/products/sportmedical/index.php?id=athletic-tapes/61250/Eurotape:blister-pack

13. Izvuko je trener odmah.

Prst? hihihihihihihihihihihi

14. Prst? hihihihihihihihihihihi

Zajebi bruce :)
    Meni nije za smejanje..

15. Ništa to nije, ne idi da ti meću longetu jer će ti atrofirati prsti, trebaće ti još 7 dana da skontaš pokret (mimo 10-15 dana nošenja longete).
    Meći obloge i kupi sebi traku pa bandažiraj.

Fala skocko..
    Sacu turim leda malo na prs', al necu da treniram dok mi ne splasne..
    Ako ne splasne do utorka, srede odo kod ortopeda...
    I da..
    Mene ne brine otok, okej razumem otok jebiga..
    Nego sto mi malo pomodrelo, to me brine..
    Da li je i to normalno ili sta?

16. ma otpašće to samo...

GDE NORMALNO BRE? ŠIBAJ NA SNIMANJE ODMAH UJUTRO!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.