Možeš da promeniš, ali onda verovatno ruter ne bi radio jer su DNS serveri koje si naveo odgovorni za tvoju zonu bla bla bla. Da nisi možda dobio dodatna podešavanja (odeš na My network / desni klik Properties, TCP/IPv4 / Alternate configuration)?
Jok, nista, tu bleji prazno. Oni naglasili da je modem podesen za automatsko konektovanje za net.i da mi ti kurci ne trebaju. Kurac ne trebaju, jebem im 'leb.
Nista, dizem ruke. Sutra cu da cimam podrsku, ako ne znaju sta je jos cu da reinstaliram sistem i onda da probam, a ako i onda nece onda cu da u'vatim onu sa saltera za uvo, povedem kuci, pa nek' ona resava, jebem joj semenku.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
UPOMOC!
DOKAZ DA I DALJE IMA DOBRI LJUDI!
Jebi se pezose madjarstino, tvoj problem je resen, moj nije, ljavaj.
kad tražiš nešto nemoguće, nerealno!
Daj print podešavanja rutera.
Brate, a što nas mlatiš na forumu, kad imaš tehničku podršku koja bi ti rešila problem za nekih sedam sekundi.
I to ne mogu, imam pristup netu s telefona, a za printskrin bih morao da budem na kompu.
A ovo drugo što sam napisao?
Niko se ne javlja, jebem ih u lan rupu.
dns serveri su 85.222.160.162 i 213.244.255.3
Je l' mogu ja nekako da promenim dns server, jok?
Ma kakav dns server, ja ti kažem, do DHCP-a je 85%.
Možeš da promeniš, ali onda verovatno ruter ne bi radio jer su DNS serveri koje si naveo odgovorni za tvoju zonu bla bla bla. Da nisi možda dobio dodatna podešavanja (odeš na My network / desni klik Properties, TCP/IPv4 / Alternate configuration)?
E, brate, ako si na sedmici, probaj onaj troubleshooter da pokreneš, čak zna da reši problem nekim čudom.
Jok, nista, tu bleji prazno. Oni naglasili da je modem podesen za automatsko konektovanje za net.i da mi ti kurci ne trebaju. Kurac ne trebaju, jebem im 'leb.
Pa znam da je prazno, zato i pitam da nisi možda dobio statička podešavanja za to?
Jok.
Aj probaj ovo https://developers.google.com/speed/public-dns/.
Да ниси њакао шта у Виндовсу?
Подеси да ти се ЛАН аутоматски подешава.
Пробај кабл да окренеш, шта да ти кажем.
si probao da resetujes adsl modem?
Nista, dizem ruke. Sutra cu da cimam podrsku, ako ne znaju sta je jos cu da reinstaliram sistem i onda da probam, a ako i onda nece onda cu da u'vatim onu sa saltera za uvo, povedem kuci, pa nek' ona resava, jebem joj semenku.