@ Stevan, ne mislim da sam se isplagirao, štaviše, mislim da je obrisana defka dovoljno različita od defke za koju kažeš da sam je isplagirao, da ostane među živima.
Јеботе. Али нећу уопште да улазим у расправу, Видрина реакција је довољно рекла.
Imam problem. Uzeo sam danas adsl u telekomu s ruterom hg532e. E sad, po uputstvu namestio vajrles, i on radi na telefonu, al' net na kompu ne radi. Treba li da se podesavaju opcije u local area connection (ranije sam imao veratov adsl i moralo je tako), ili nesto drugo? Da nije do antivirusa? Dole na onom task baru skajp pokazuje da je povezan, kao i ona ikonica s dva monitora. Al' kad udjem u pretrazivac mune mi kurac, kaze nece.
Ima l' ideja?
Options->Security->Saved passwords->Remove
Meni nije problem da ocenjujem sa moba, jedino sto treba dva puta da stisnem na plus npr da mi se prikaze da sam ocenio.
Јеботе. Али нећу уопште да улазим у расправу, Видрина реакција је довољно рекла.
Hoćeš još i da ti se izvinim?
Kad stisnem plus ili minus dobijem skroz beli ekran i tu zakuca.
Ne znam stvarno, probaj sa drugim nekim browserom.
Imam problem. Uzeo sam danas adsl u telekomu s ruterom hg532e. E sad, po uputstvu namestio vajrles, i on radi na telefonu, al' net na kompu ne radi. Treba li da se podesavaju opcije u local area connection (ranije sam imao veratov adsl i moralo je tako), ili nesto drugo? Da nije do antivirusa? Dole na onom task baru skajp pokazuje da je povezan, kao i ona ikonica s dva monitora. Al' kad udjem u pretrazivac mune mi kurac, kaze nece.
Ima l' ideja?
Ovo mi je trebalo.
http://i.imgur.com/ouHTlyB.jpg
Имаш и оно "Јебите се децо, јебање је рај, то вам препоручује чика Јова Змај."
nema ronine tako ko što ti kažeš...au jbt razbićeme ćale ako uđe na taj profil i vidi sve
Topalko, inejbluj DHCP u podešavanjima rutera i trebalo bi da proradi.
POMOZI I MENI RADJARDE!
pocni da kucas pocetno slovo mail i onda pokazes na njega kad ti izbaci i pritisnes na tastaturi delete
MA KAKVI, OBRIŠEM I MAIL I PASVORD I ONDA OPET SLEDEĆI PUT KAD DOĐEM NA POČETNU STOJI MI VEĆ SNIMLJEN I PASVORD I MEJL
caps slučajno uključio
Petre, obriši history, čekiraj ovo
Clear saved passwords
Clear saved Autofill form data
I još na clear browsing data on exit čekiraj ovo
Delete saved passwords on exit.
E jos kad bih znao gde da ga enejblujem, nema ovde na podesavanju rutera dhcp opcije.
Pise da je do DNS-a, a da ga jebem sad sta da mu radim. Ima 4 rupe, mislim da cu da ga jebem.
au šta ti je tehnologija....hvala medvediće
Nema na čemu.