Meni nije problem da ocenjujem sa moba, jedino sto treba dva puta da stisnem na plus npr da mi se prikaze da sam ocenio.
Јеботе. Али нећу уопште да улазим у расправу, Видрина реакција је довољно рекла.
Hoćeš još i da ti se izvinim?
Kad stisnem plus ili minus dobijem skroz beli ekran i tu zakuca.
Ne znam stvarno, probaj sa drugim nekim browserom.
Imam problem. Uzeo sam danas adsl u telekomu s ruterom hg532e. E sad, po uputstvu namestio vajrles, i on radi na telefonu, al' net na kompu ne radi. Treba li da se podesavaju opcije u local area connection (ranije sam imao veratov adsl i moralo je tako), ili nesto drugo? Da nije do antivirusa? Dole na onom task baru skajp pokazuje da je povezan, kao i ona ikonica s dva monitora. Al' kad udjem u pretrazivac mune mi kurac, kaze nece.
Ima l' ideja?
Ovo mi je trebalo.
http://i.imgur.com/ouHTlyB.jpg
Имаш и оно "Јебите се децо, јебање је рај, то вам препоручује чика Јова Змај."
nema ronine tako ko što ti kažeš...au jbt razbićeme ćale ako uđe na taj profil i vidi sve
Topalko, inejbluj DHCP u podešavanjima rutera i trebalo bi da proradi.
POMOZI I MENI RADJARDE!
pocni da kucas pocetno slovo mail i onda pokazes na njega kad ti izbaci i pritisnes na tastaturi delete
MA KAKVI, OBRIŠEM I MAIL I PASVORD I ONDA OPET SLEDEĆI PUT KAD DOĐEM NA POČETNU STOJI MI VEĆ SNIMLJEN I PASVORD I MEJL
caps slučajno uključio
Petre, obriši history, čekiraj ovo
Clear saved passwords
Clear saved Autofill form data
I još na clear browsing data on exit čekiraj ovo
Delete saved passwords on exit.
E jos kad bih znao gde da ga enejblujem, nema ovde na podesavanju rutera dhcp opcije.
Pise da je do DNS-a, a da ga jebem sad sta da mu radim. Ima 4 rupe, mislim da cu da ga jebem.
au šta ti je tehnologija....hvala medvediće
Nema na čemu.
Options->Security->Saved passwords->Remove