је л' овај вејврајдер има едипов комплекс? јебемуматер, сваки други пост "моја мајка има бедну платицу од 60 'иљада", "моја мајка прима само банане на послу" (аџаџаџа), "моја мајка ме учила да ценим себе", "моја мајка воли да соба буде оваква"... аукурац више.
Ма нисам попиздео, ложим вас, мало да подстакнем расправу. хњо хњо хњо
И Дабе ја ћу да им изломим ноге и кад сам миран, то не долази у питање. Ти бре бокте ко да ме не знаш...
Čini ti se Papete...
Mogu u prste da ih nabrojim:
Radmilo, CapooN, Thilmo...
Nekada su se javljali i Truleks Krpa i drKomadina, al sve ređe...
Eventualno Mančester, i Leprikom, al oni nisu ni prići ovoj trojici uhoda sa početka...
сине, не уходим те, само си глуп за интернет, то је све, па ми лепо натрчиш голим дупетом и онда ми мерак да те испрскам по леђима.
едит: иначе те бар још 5-6 људи јебава у сваки отвор, само што си ти мало неспособан да приметиш, јбг.
и такви данас имају право да студирају, еееееј животе лизалицо.
едит2: о томе управо говори тема с фотографијама.
Dečko, sajt je za zajebanciju, a ne za vređanje. A ono tamo je čista zajebancija.
Drugo je što ti realno nisi za internet. Ja se ne foliram i ne glumim ništa iza slike muslimana sa kuranom...
I još nešto, najlakše mi je da se sprdam na svoj račun, jer je tako najpoštenije.
Tebi pozdrav, i sve najbolje u životu, a ako može da me zaobiđeš, ne bi bilo loše, cenio bih...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
је л' овај вејврајдер има едипов комплекс? јебемуматер, сваки други пост "моја мајка има бедну платицу од 60 'иљада", "моја мајка прима само банане на послу" (аџаџаџа), "моја мајка ме учила да ценим себе", "моја мајка воли да соба буде оваква"... аукурац више.
Enemi, pitao sam dva bivša moderatora kako su stigli da za pet godina napišu samo 100 definicija :)
Naravno da se zajebavam, malo je nas ludaka koji možemo pisati bilo kad i bilo šta...
EDIT: Hvala elek, pravo dobra, pa još iz šulića... vidi se domaćin...
ja mislim da je više ono "moja majka jebe više od mene" razlog svega toga.
Ма нисам попиздео, ложим вас, мало да подстакнем расправу. хњо хњо хњо
И Дабе ја ћу да им изломим ноге и кад сам миран, то не долази у питање. Ти бре бокте ко да ме не знаш...
Ma ne znam, ne da te Džoni nikad u druge ekipe. On će te još malo i u menadžeru početi kupovati.
@ RadmiloTopola
U čemu je tvoj problem, dečko?!
Hteo sam reći da sam tako vaspitan, ako već mora sve da se crta...
I da, ae malo sjaši! Bilo bi lepo, a?!
Ja koliko vidim Rajderu, tebe na svakoj temi zajebava druga osoba lolo
сипај к'о у нероткињу.
Čini ti se Papete...
Mogu u prste da ih nabrojim:
Radmilo, CapooN, Thilmo...
Nekada su se javljali i Truleks Krpa i drKomadina, al sve ređe...
Eventualno Mančester, i Leprikom, al oni nisu ni prići ovoj trojici uhoda sa početka...
сине, не уходим те, само си глуп за интернет, то је све, па ми лепо натрчиш голим дупетом и онда ми мерак да те испрскам по леђима.
едит: иначе те бар још 5-6 људи јебава у сваки отвор, само што си ти мало неспособан да приметиш, јбг.
и такви данас имају право да студирају, еееееј животе лизалицо.
едит2: о томе управо говори тема с фотографијама.
Dečko, sajt je za zajebanciju, a ne za vređanje. A ono tamo je čista zajebancija.
Drugo je što ti realno nisi za internet. Ja se ne foliram i ne glumim ništa iza slike muslimana sa kuranom...
I još nešto, najlakše mi je da se sprdam na svoj račun, jer je tako najpoštenije.
Tebi pozdrav, i sve najbolje u životu, a ako može da me zaobiđeš, ne bi bilo loše, cenio bih...
Pa tebe aca ni ne vređa već zajebava lolololo
објасни ти пилету шта је супа, душане :)
Koji životni nub ovaj Vejv Rajder.
Mene si zaboravio. :*
A i Bohora.
Rajderu, nadam se da ce ti sve ici ko podmazano u zivotu..
http://www.djaksport.com/vist-zenske-jakna-snow-leopard-insulated-winter-jacket-with-fu-n11096
Зашто ово срање кошта оволико кошта?
valjda popust, nije sezona lololo
http://www.djaksport.com/vist-zenske-jakna-snow-leopard-insulated-winter-jacket-with-fu-n11096
K'o da ju je Zorica Brunclik dizajnirala...