Разноразно питање

1. Bruce, pa posalji i nama pvt da i mi razumemo :)

2. Jug i Istok ovog stola tamanim ko lud :)

3. Ja volim ceo stadion :)

4. Bruce, pa posalji i nama pvt da i mi razumemo :)

Axaxax

5. već ćete vi to saznati i ovako :)

6. Meni nije jasno što se vi cimate oko lika koji se retko i pojavljuje na sajtu...
    Modovima tad promaklo to plagiranje i prošo brzi voz što bi deca rekla... treba neko bezveze da se cima da mu skida odabrane, što je još bezveznije...

7. Neka Vejv, ne razumiješ, ne miješaj se.

8. Да бре, ја сам крварио 450 дефиниција годинама овде које нико не јебе ни 2 посто и опет имам мање бенефиција него постерџије и реагџије, курац говно пичка, после кме кме што нам неактивни аутори на дефиницијама а некад су били. Гомила се незадовољство, по вукајлији сајту да преврне и да друга постане судија. Мсм не треба ми ни гробље ни промена надимка, и те бенефиције су курац, ал оно, шоу ми сам риспект!

9. Neka Vejv, ne razumiješ, ne miješaj se.

10. Promaklo, jednu dvadesetak najboljih postera. Ruska škola, jbg. A kako sam se smejao posle na onih nekoliko prozivackih postera.

11. Ма добар је тај фатал постерџија и без тих плагијата, е сад колико, нисам у току и боли ме курац. лоло

12. Ok, upravu ste, neću da se mešam...
    al majka me naučila da sve što radim, radim za sebe i da se nikad ne poredim sa drugim. Ono što drugi rade i kako rade, govori o njima, a ja nemam ništa s tim ukoliko me ne povređuje...

13. Samo 450 definicija za dve godine?

14. Kakvo je meze, da nasečem još ako treba?

15. ma samo sipaj po još jednu domaću, neka deca grickaju meze...

16. Брусе, знам да се вероватно зајебаваш и није да се поредим са дотичним, ал је л' би војтека питао: "само 180 дефиниција за 5 година?"

17. Enemi popizdio, polomiće vam noge na VOS-u. Najebali ste.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.