Разноразно питање

1. ја вид'о на тарзанији чини ми се, можда је одатле. ма говно фора у сваком случају.

2. Za šta služi štikla pored patrika na defkama?

3. Да знаш је л' одабрано или није.

4. Zašto je zatvorena tema za đonija i rasnog?
    Zašto je ta ljubav zabranjena?

5. Nije zabranjena ljubav nego smo navukli zastore da im ne smetaju kibiceri željni nežnosti koja nije dozvoljena opštim moralnim standardom.

6. Pustite nas da voajerišemo kao ljudi.

7. ne ide, otvarač teme tražio zaključavanje

8. Ali druga strana se nije izjasnila, valjda se i on tu nešto pita, ipak je i njegova tema.

9. Pustite nas da voajerišemo kao ljudi.

+123456789 x 123456789
    Zar se za to Kelt boriJo?!
    http://vukajlija.com/forum/teme/54458-predlog-malo-moderatori-dolade-na-forumu

10. Ne mere to bez kabla, dok rasni ne zatraži otvaranje ne otključavam, ja slušam glas naroda :)

11. pa i mi smo neki narod... valjda... :)
    OdoK spavati, idem ujutru rano na pijac... lol

12. Јел то заиста думрела Јока Збро?

13. кога боли курац

14. Ja nisam ni znao da je još među živima.

15. Нека се што више мучи.

16. Polako, Jeahbach, ostavi nešto i za Puja.

17. Ja nisam ni znao da je još među živima.

и ја.

18. Како два ваљка истих полупречника и маса, повезани шипком док клизе низ стрму раван имају различите моменте инерције, а момент инерције зависи само од полупречника и масе?

19. Нашо сам ђе да питам.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.