Разноразно питање

1. Otkud ti to da imaju različite momente inercije?

2. Тако стоји у задатку. Један 80, други 40. А све им исто.

3. Pusti Gugiju PVT, on predaje fiziku...
    a ja, koliko znam, i nije moguće, al ajde, fizika je to.... lol

4. neki retard sastavio zadatak

5. Ded ti pročitaj zadatak malo bolje, lolo.

6. Па и ја контам да је грешка у задатку, ово је са неког рока од пре годину дана. Не знам како имају различите I, можда их ова шипка између јебе...

7. Pa za šipku kontam da važi isto, jer je samo produženi valjak, možda kod nje ima još neka veličina koja određuje inerciju, dužina npr, kad sam ovo učio, u drufom srednje. Šta treba da odrediš u zadatku, poluprečnike?

8. Бачје, хоћеш сликаш задатак и бациш овде или на ПеВеТе? Не обећавам ништа али ме живо занима задатак

9. http://www.dodaj.rs/f/1x/Nc/195lk7Av/dsc00031.jpg
    Ево овај четврти, отворите у новом табу.

10. Onda je do šipke nešto, različito deluje na njih, jbm li ga.

11. preskoci kurcev zadatak

12. Мислим да је негде до Штајнеровог обрацса, јер чим су дали исте масе и пречнике вероватно се крате негде.
    Мрзи ме нешто да проверавам сад.. хД

13. Striming za arenu 3 ? neko

14. Е овако. Пошто ме много боли курац за спорт, не пратим, не занима, пре сам тренирао ватерполо али ми се смучио, хтео бих нешто да тренирам само да бих се развијао, што каже "у здравом телу здрав дух".
    Е сад, мислио сам нешто типа карате и то. Која је разлика генерално између каратеа, аикида, курца-палца, и шта од тога предлажете? (НЕ ЏУДО)

15. Српски реални аикидо мајка! Пробај нећеш се покајати!

16. Cole ako ces da se bijes, kupi prvo Bonsai drvo i zasadi.

17. хтео бих нешто да тренирам само да бих се развијао, што каже "у здравом телу здрав дух".

Predlažem folklor.

18. Може ли неко детаљно да ми објасни како да променим позадинску слику на Вукајлији? Нешто сам чепркао али не иде. Користим тренутно Мозилу.

19. Волео бих ако неко може да ми помогне, тиче се конкурисања за студентски дом.
    Слаб сам са прикупљањем све те документације, а и мешам им називе, па ћу рећи шта имам, а волео бих да ме неко упути у оно што ми фали.
    Имам оверена сведочанства, Уверење о непокретностима издато у катастру у општини (гласи на ћалетово име, не знам да ли тако треба), Уверење о приходима од јануара до јуна издато у РФПИО (Реп. фонд за пензијско и инвалидско осигурање, ми га зовемо "Социјално").
    Фали ми Кућна листа, тј. она Изјава где пише с којим члановима домаћинства живим, и занима ме чему служи овај образац: http://www.scns.rs/dokumenti/Obrazacprihodi.pdf ?
    Да ли је то уствари Уверење о приходима које већ имам, само другачији облик, или и то морам имати?
    Фале ми и два документа која узимам на факсу и у дому, али у то сам упућен.
    Хвала унапред на одоговору, а можете и одговорити на ПВТ.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.