Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ima li neko ponovo da postavi link one Tempo reklame, ona oktobarska kiša je obrisana... :(
Ko je Pujo? Bacje?
Nije sam Bacje. Ima ih dosta.
KO JE DIR'O NANU SUNCE LI MU JEBEM, DA MU JEBEM?!?
Људи, како ви излазите на крај са упалом синуса? Да ли постоји неки ефикасан метод којим се лако уклања главобоља у чеоном дијелу, а да то нису таблете типа кафетин, парацетамол и сличне?
Imaš sreće što sam gledao neku seriju do sada pa svratio. Ima rešenja. Ko klinac sam mučio muke sa tim, sinusi, treći krajnik i ova 2 naravno i upala uva su bili normalno stanje. Spasio sam se inhalacijom. Nači šerpa od 2 litra vrele vode, ubacu suvi bosiljak, onaj što pop mlati po kući za Slavu on ima i versku neku jačinu i nagni se nad šerpu i diši na nos. Nek te neko pokrije peškirom nekim širim kad se nagneš da ne odanjava nigde vreo vazduh. Znojiće ti se lice jako, to si valjda svestan ali će ti biti bolje.
Хвала, Боксеру, сад су ме и на чету посавјетовали на исти рецепт. Жив био!
Je l' postoji neki sajt tipa kao onaj Toni Milun koji objasnjava matatiku?Za faks mi treba,a kod njega ima vrlo malo u toj oblasti...
Matematiku*.Ne mogu da editujem preko telefona.
Ja sam kod Tonija gledala ponešto što mi treba za faks, mada su to bile samo osnove.
I ja,ali mi sad trebaju neke stvari kojih tamo nema,a ionako ne znam matematiku najbolje tako da ne mogu da se snadjem iz ovih skripti,jos je i profesor cudak pa objasnjava mnogo zajebano,sve nas zbuni na predavanjima.
Šta konkretno? Npr, cela srednja škola ima izvučena iz matematike, sa tipovima zadataka i sl.
Пао ми притисак, утрнуле руке и ноге..па сам појео једну чоколаду..али сад ми још горе. Да се нисам зајебао, нисам ли требао слано да једем за подизање притиска?
Pa u principut, trebao si nešto slano, da ti so veže vodu u organizmu, i na taj način poraste pritisak... al nije nikakva greška što si slatko pojeo, samo dodaj malo slanog...
Уради 20 склекова, видјећеш да ће да ти буде боље.
Не знам да л да ти верујем, ти ће ме отрујеш да изгинем ко пацов од бонбу. :)
ТО ЈЕ ЗАТО ШТО ЈЕДЕШ СМРДЉИВИ ЗЛАТИБОРАЦ ИМА ДА ЦРКНЕШ У НАЈГОРИМ МУКАМА. А И НИСИ ЗА БОЉЕ
Ja pijem kafu kad mi padne pritisak i brzo mi bude bolje. Ako piješ kafu, probaj to.
Hehehe, kako ti oš... al me (sutra) Hipokratova zakletva obavezuje da pomognem svima... :)
Без зајебанције, отежале ми руке и ноге и пишти ми у ушима...никад ми није овако било. Ајде да отрсим и неки чипс.