Разноразно питање

1. Самахин, подувај ми кару да ми подигнеш притисак опааааааааааааа

Одох, хвала свима. ;)

2. Ja imam pritisak 60(65) sa 90(do eventualno 100), pa nikad nemam te simptome...

3. Mene glava boli kad mi padne pritisak i od zid bih je razbila, i nisam znala da treba da jedem slano nego uvijek kuvam kafu.

4. Pa kafa... ona najpre pdoigne malo pritisak, a onda obori...
    Isto kao energetska pića, samo što ona imaju mnogo jači evekat (mnogo veće oscilacije) u kratkom roku, što je katastrofalno za srce...

5. Dionisio,trebaju mi redovi,kompleksni brojevi (korenovanje,stepenovanje i neke slozenije operacije),diferencijalne jednacine prvog i drugog reda i jos jedna oblast kohe ne mogu da se setim,a na poslu sam,ne mogu ni da pogledam...

6. Silom prilika cu morati da predjem u VIP. Da li neko zna, koji je njihov paket najbolji? Znam da imaju one debilne smartove, itd, otprilike kapiram kako to ide, ali da li ima neko ko je u Vipu, da mi potvrdi da tamo postoje neki paketi sa neogranicenim internetom, tipa 1000 poruka i 300 min poziva? Lupio sam sad brojeve...

7. pa ako hoces telefon,predji u vip.ja imam moj stari raspad,al prelazim u vip pri pejd.ostaje mi isti broj,cak ce biti i 064.za 500 dindzi uplatim promociju dobijem 150 u svim mrezama,1500 u vip mrezi,2500 poruka ka svim mrezama i 150 mb neta.raspitao sam se kod ljudi koji to koriste,kazu da su zadovoljni.imas i foru da doneses stari telefon i da dobijes popust 5 soma.naravno,misli se n mobilni.drugar koji tamo radi mi je rekao da je neki matori don'o fiksni telefon.ja sam danas otisao da menjam karticu.aktivira ce mi za 5-6 dana,do tada koristim ovaj broj.javi ce mi u poruci.od 02-06,necu mati fon kada do toga dodje.tacnije,nece kartica sljakati.

8. Cekaj, za 500 din mesecno dobijes 2500 poruka, 150 min ka svim, 1500 ka vipu i 150 mb neta?

9. da...sada sam primetio da ima i na sajtu ovde reklama.uplatis redovno kredit,kasnije zahtevas promociju i to je to.ima i na nedeljnom nivou za 200 dinzi.onda je umanjeno sve za otprilike 3 puta.ljudi koje sam pitao koriste mesecima i zadovoljni su.drugar koji radi tamo mi je rekao da ce potrajati te promocije.ako ti se ne svidi,posle 3 meseca mozes da se vratis u svoju mrezu.ako ti potrosis te minute,niko ti ne brani da opet uplatis 200 ili 500 dindzi,pa sve jovo nanovo.ja mislim da je 150 ka svim sasvim dovoljno,jos u vipu mos koliko hoces.mozda je malo mana neta,al za potrebe provere mejla,vesti i rezultata je sasvim dovoljno.ili sta ko jos koriste ljudi...fejsbuk i te stvari.

10. http://th08.deviantart.net/fs70/200H/f/2012/015/a/4/mikhail_faustin_by_gta_ivplayer-d4mesig.png

da ne zna neko mozda kako se radi ova tehnika kojom je slika radjena i kako se uopste zove? bas me interesuje

11. Da, ali ja moram da uzmem postpejd, jerbo hocu telefon normalan... Imam i u mts-u sad promocije te konstantno, i zadovljan sam, ali je fora sto ne mogu zbog dugovanja duzmem fon novi. Ovaj se raspada...

12. ponesi i neki stari i dobijes 5 soma popusta...ako neces neki za dinar.

13. Sanitarni čvor
    pa ako hoces telefon,predji u vip.ja imam moj stari raspad,al prelazim u vip pri pejd.ostaje mi isti broj,cak ce biti i 064.za 500 dindzi uplatim promociju dobijem 150 u svim mrezama,1500 u vip mrezi,2500 poruka ka svim mrezama i 150 mb neta.

zajebavaš?
    đe vip u novom sadu, odo' sutra odma' da se prebacim :D

14. đe vip u novom sadu, odo' sutra odma' da se prebacim :D

Ја мислим да ти је тамо преко пута Модене, поред Фудија.

15. nema takva tarifa...u to sam 100% siguran. Jedino da je neka promocija...tipa plaćaš 1000 i nešto dinđži svoju tarifu, a za dodatnih 500 imaš sve to što je napisao. Inače vip je najgore govno...bar se meni tako pokazao za 2 godine...a keva i ćale sad ulaze u treći ugovor sa njim jer ih mrzi da menja kao, al ni oni nisu zadovoljni. Signala nigde nikad

16. jebeni mts, nikad ovoliko nisam trošila na kredit, đe su im sad one silne promocije -.-

17. Imaš deset puta više i sto puta više, mada su pre godinu dve imali ekstra promocije, ove sadašnje su govno.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.