Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://i.imgur.com/wuom5rH.png
Самахин, подувај ми кару да ми подигнеш притисак опааааааааааааа
Одох, хвала свима. ;)
Ja imam pritisak 60(65) sa 90(do eventualno 100), pa nikad nemam te simptome...
Mene glava boli kad mi padne pritisak i od zid bih je razbila, i nisam znala da treba da jedem slano nego uvijek kuvam kafu.
Pa kafa... ona najpre pdoigne malo pritisak, a onda obori...
Isto kao energetska pića, samo što ona imaju mnogo jači evekat (mnogo veće oscilacije) u kratkom roku, što je katastrofalno za srce...
Dionisio,trebaju mi redovi,kompleksni brojevi (korenovanje,stepenovanje i neke slozenije operacije),diferencijalne jednacine prvog i drugog reda i jos jedna oblast kohe ne mogu da se setim,a na poslu sam,ne mogu ni da pogledam...
Silom prilika cu morati da predjem u VIP. Da li neko zna, koji je njihov paket najbolji? Znam da imaju one debilne smartove, itd, otprilike kapiram kako to ide, ali da li ima neko ko je u Vipu, da mi potvrdi da tamo postoje neki paketi sa neogranicenim internetom, tipa 1000 poruka i 300 min poziva? Lupio sam sad brojeve...
pa ako hoces telefon,predji u vip.ja imam moj stari raspad,al prelazim u vip pri pejd.ostaje mi isti broj,cak ce biti i 064.za 500 dindzi uplatim promociju dobijem 150 u svim mrezama,1500 u vip mrezi,2500 poruka ka svim mrezama i 150 mb neta.raspitao sam se kod ljudi koji to koriste,kazu da su zadovoljni.imas i foru da doneses stari telefon i da dobijes popust 5 soma.naravno,misli se n mobilni.drugar koji tamo radi mi je rekao da je neki matori don'o fiksni telefon.ja sam danas otisao da menjam karticu.aktivira ce mi za 5-6 dana,do tada koristim ovaj broj.javi ce mi u poruci.od 02-06,necu mati fon kada do toga dodje.tacnije,nece kartica sljakati.
Cekaj, za 500 din mesecno dobijes 2500 poruka, 150 min ka svim, 1500 ka vipu i 150 mb neta?
da...sada sam primetio da ima i na sajtu ovde reklama.uplatis redovno kredit,kasnije zahtevas promociju i to je to.ima i na nedeljnom nivou za 200 dinzi.onda je umanjeno sve za otprilike 3 puta.ljudi koje sam pitao koriste mesecima i zadovoljni su.drugar koji radi tamo mi je rekao da ce potrajati te promocije.ako ti se ne svidi,posle 3 meseca mozes da se vratis u svoju mrezu.ako ti potrosis te minute,niko ti ne brani da opet uplatis 200 ili 500 dindzi,pa sve jovo nanovo.ja mislim da je 150 ka svim sasvim dovoljno,jos u vipu mos koliko hoces.mozda je malo mana neta,al za potrebe provere mejla,vesti i rezultata je sasvim dovoljno.ili sta ko jos koriste ljudi...fejsbuk i te stvari.
http://th08.deviantart.net/fs70/200H/f/2012/015/a/4/mikhail_faustin_by_gta_ivplayer-d4mesig.png
da ne zna neko mozda kako se radi ova tehnika kojom je slika radjena i kako se uopste zove? bas me interesuje
Da, ali ja moram da uzmem postpejd, jerbo hocu telefon normalan... Imam i u mts-u sad promocije te konstantno, i zadovljan sam, ali je fora sto ne mogu zbog dugovanja duzmem fon novi. Ovaj se raspada...
ponesi i neki stari i dobijes 5 soma popusta...ako neces neki za dinar.
pa ako hoces telefon,predji u vip.ja imam moj stari raspad,al prelazim u vip pri pejd.ostaje mi isti broj,cak ce biti i 064.za 500 dindzi uplatim promociju dobijem 150 u svim mrezama,1500 u vip mrezi,2500 poruka ka svim mrezama i 150 mb neta.
zajebavaš?
đe vip u novom sadu, odo' sutra odma' da se prebacim :D
Ја мислим да ти је тамо преко пута Модене, поред Фудија.
nema takva tarifa...u to sam 100% siguran. Jedino da je neka promocija...tipa plaćaš 1000 i nešto dinđži svoju tarifu, a za dodatnih 500 imaš sve to što je napisao. Inače vip je najgore govno...bar se meni tako pokazao za 2 godine...a keva i ćale sad ulaze u treći ugovor sa njim jer ih mrzi da menja kao, al ni oni nisu zadovoljni. Signala nigde nikad
http://www.vipmobile.rs/prodajna-mesta/vip-centri-i-vip-partneri.1135.html#mainContainer
Оно код Фудија је Теленор, моја грешка.
jebeni mts, nikad ovoliko nisam trošila na kredit, đe su im sad one silne promocije -.-
Imaš deset puta više i sto puta više, mada su pre godinu dve imali ekstra promocije, ove sadašnje su govno.
govna.