Da li bi neko bio ljubazan da mi kaže šta misli o mojim reakcijama?
Tvoje reakcije su manje više očekivane, ponekad, ali samo ponekad zabavne, uglavnom smaraš, mada, onako slatko detinjasto, podsećaš me na neko razigrano jarence sa kojim hoće da se igraju samo kad su baš raspoloženi, a kada su umorni, ćušnu te da ne smetaš i nabiju sluške u uši.
podsećaš me na neko razigrano jarence sa kojim hoće da se igraju samo kad su baš raspoloženi, a kada su umorni, ćušnu te da ne smetaš i nabiju sluške u uši.
Ljudi (tj. žene lolo) treba mi recept za domaću pogaču. Dakle koliko čega ide, koliko se peče etc. Ne treba mi pogača za 10 osoba, već da imam šta da jedem kad ne budem mogao do prodavnice na štakama.
Staviš kvasac sa dec toplog mlijeka i malke brašna da proradi
Ovamo sjediniš sve sastojke (brašno, jaje, mlijeko toplo, ne vrelo, vrhnje, margarin, prašak za pecivo, so) pa u to dodaš kvasac što je nadošao i onda mijesiš. Mijesi, mijesi, mijesi (nemoj prećerivati, neka diše :D)
Kad umijesiš fino, staviš u posudu, prekriješ krpom i ostavi da nadođe na toplo mjesto.
Kad udvostruči ti opleti u vruću rernu na 220°C (prije toga na pleh stavi papir pekarski, malo pomaži pogaču uljem i pospeš je sa malo brašna).
Pečeš tako sat vremena otprilike.
Ako nisi siguran da li je pečeno ubodeš nožom ili viljuškom sa strane do sredine i izvadiš, na nožu ne smije biti vidljivih znakova prijesnog hljeba.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1230068_10151831118749727_1789944135_n.jpg
obrisite im sve svoje defke sto linkuju,sve do jedne,ja da sam mod,uradio bi to na keca
Tvoje reakcije su manje više očekivane, ponekad, ali samo ponekad zabavne, uglavnom smaraš, mada, onako slatko detinjasto, podsećaš me na neko razigrano jarence sa kojim hoće da se igraju samo kad su baš raspoloženi, a kada su umorni, ćušnu te da ne smetaš i nabiju sluške u uši.
Hvala natnat. Spontana si.
U sunce ti jebem. :D
DOBREE al ni blizu dobre ko moji posteri
Sta se raje diglo jbt, buna!
Јеби га, сад ово постаде тема модератори, ишчитајте ме, плиииииззз... Дајте мало достојанства, пишите за себе, не за плусеве.
A najgore od svega je što kad ti Natnat pregleda i objasni reakcije to je najrealnije viđenje na sajtu...
Providni su ti posteri olaniče..
>slaže se da sam jare
>nabija slušalice u uši kad ga smaram
>ne šupkam mu se više
Koga ga i kome mu?
Brusa/Brusu
Gde mogu da kupim neke cepove za cmar? Idem uskoro kroz NS, samo prolazim, pa se plasim da mi se rajder ne uvuce u bulju za tih 15 minuta.
preporučujem neke sa antipiretičkim dejstvom za slučaj da te uvati temperatura ili glavobolja ako prehladiš u putu.
Mada su to mali čepovi. Preporučujem ti flašu od "hello" soka da ne moraš da sklanjaš kad sereš.
Pa kad daješ bez priznanice.
Ljudi (tj. žene lolo) treba mi recept za domaću pogaču. Dakle koliko čega ide, koliko se peče etc. Ne treba mi pogača za 10 osoba, već da imam šta da jedem kad ne budem mogao do prodavnice na štakama.
1 svježa germa
1 kila brašna
3 deca mlijeka
1 jaje
1 kiselo vrhnje
kašika-dvije margarina
1 prašak za pecivo
prstohvat soli
Staviš kvasac sa dec toplog mlijeka i malke brašna da proradi
Ovamo sjediniš sve sastojke (brašno, jaje, mlijeko toplo, ne vrelo, vrhnje, margarin, prašak za pecivo, so) pa u to dodaš kvasac što je nadošao i onda mijesiš. Mijesi, mijesi, mijesi (nemoj prećerivati, neka diše :D)
Kad umijesiš fino, staviš u posudu, prekriješ krpom i ostavi da nadođe na toplo mjesto.
Kad udvostruči ti opleti u vruću rernu na 220°C (prije toga na pleh stavi papir pekarski, malo pomaži pogaču uljem i pospeš je sa malo brašna).
Pečeš tako sat vremena otprilike.
Ako nisi siguran da li je pečeno ubodeš nožom ili viljuškom sa strane do sredine i izvadiš, na nožu ne smije biti vidljivih znakova prijesnog hljeba.
Eto.
bravo skočko!
Moja nije ovakva. Ako ti stvarno treba, da pišem? Nemoj da me zamlaćuješ.