Разноразно питање

1. Opet zakucala tema za EP u Sloveniji, ili šta se već dešava, dajte nam da pišemo!

2. Dzoni vrati nam temu lolo

3. mogli bi vi malo sporije da postujete :)

4. KACMO STRUČNJACI, JEBIGA

5. Не треба ми аски код, Каунте.

6. Jeste ali u našoj ligi ovo niko ne zna da izvede pa dođe kao da jeste zabranjeno.

7. Па требало би да је свуђе дозвољено, за то и служи заставица, тј та шипка, да се зна ђе лопта оде тачно, ође је у игралишту, игра се наставља, осим нпр ако погоди горњи дио па се искриви и лопта пређе ван терена, а онда се врати заједно са враћањем шипке...

8. Не треба ми аски код, Каунте.

Pa nije ono aski kod, držiš alt i uneseš par brojeva i to je to. Ili, ako imaš YU tastaturu, sa desnim altom možeš dobiti raznorazne znakove. Ili sa desnim altom i shift.

9. ima li ko kakv dobar strim za meč srbije

10. Televizor brate...
    Ima RTRS i RTS

11. imas na sajtu od ova dva tv-a prenos sa tv-a ako hoces sa nasim komentatorima
    Za strane ne mogu naci, preko moba sam

12. koji se bre kurac trazi zatvaranje svega sto se malo rasplamsa?ima valjda neko ko vodi racuna o tome.ko neke babetine,uvek se neko pojavi.lok,katanac,kmeee.

13. U poslednje vreme imam problem sa ruterom, povremeno mi se desava da treca lampica po redu svetli crveno i tada mi net ne radi pa posle nekog kraceg vremena proradi. I npr pre kada bih nesto skidao sa torenta, mogao sam normalno da koristim net ( npr brzina skidanja preko 400kbs a ja normalno koristim net) a sada kada god nesto skidam uopste ne mogu na net iako je brzina skidanja npr 100kbs i kad god nesto skidam tada je skoro uvek treca lampica crvena a skida normalno. Sta moze to biti?

14. nešto tu nije u redu...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.