Разноразно питање

1. Opet zakucala tema za EP u Sloveniji, ili šta se već dešava, dajte nam da pišemo!

2. Dzoni vrati nam temu lolo

3. mogli bi vi malo sporije da postujete :)

4. KACMO STRUČNJACI, JEBIGA

5. Не треба ми аски код, Каунте.

6. Jeste ali u našoj ligi ovo niko ne zna da izvede pa dođe kao da jeste zabranjeno.

7. Па требало би да је свуђе дозвољено, за то и служи заставица, тј та шипка, да се зна ђе лопта оде тачно, ође је у игралишту, игра се наставља, осим нпр ако погоди горњи дио па се искриви и лопта пређе ван терена, а онда се врати заједно са враћањем шипке...

8. Не треба ми аски код, Каунте.

Pa nije ono aski kod, držiš alt i uneseš par brojeva i to je to. Ili, ako imaš YU tastaturu, sa desnim altom možeš dobiti raznorazne znakove. Ili sa desnim altom i shift.

9. ima li ko kakv dobar strim za meč srbije

10. Televizor brate...
    Ima RTRS i RTS

11. imas na sajtu od ova dva tv-a prenos sa tv-a ako hoces sa nasim komentatorima
    Za strane ne mogu naci, preko moba sam

12. koji se bre kurac trazi zatvaranje svega sto se malo rasplamsa?ima valjda neko ko vodi racuna o tome.ko neke babetine,uvek se neko pojavi.lok,katanac,kmeee.

13. U poslednje vreme imam problem sa ruterom, povremeno mi se desava da treca lampica po redu svetli crveno i tada mi net ne radi pa posle nekog kraceg vremena proradi. I npr pre kada bih nesto skidao sa torenta, mogao sam normalno da koristim net ( npr brzina skidanja preko 400kbs a ja normalno koristim net) a sada kada god nesto skidam uopste ne mogu na net iako je brzina skidanja npr 100kbs i kad god nesto skidam tada je skoro uvek treca lampica crvena a skida normalno. Sta moze to biti?

14. nešto tu nije u redu...