Zovi sbb ili adsl šta već koritiš
Ja sam imao sličnih problema samo što kod mene uopšte nije radilo pa proradi i tako u nedogled dolazili 5 puta kad je redovno radilo iz sedmog popravili bilo nešto na banderi valjda
Pa verovatno cu morati. Mada nije mi veliki problem jer se desava uglavnom lad skodam nesto al ume da ide na kurac. Ja rekoh da nije nesto sa dns serverima i ta sranja.
Je li moralno uspavati psa?
Ja ću izgleda morati da uspavam moju Megi. Mislim znam da je svima odgovor u fazonu "bolje da umre pristojno nego da se muči" ali kad pogledate, moja Megi ne može da kaže da li to želi ili ne. Mislim znam da zvuči patetično ali nekako mi je glupo da uspavam psa ako on to možda ne bi htio. Ja u suštini dajem pravo nekome drugome da ubije mog kera. Zašto mora da bude tako nepošteno.
Mislio sam ali ne mogu obzirom na uslove pod kojim imam pravo ostati na sajtu.
Elem, opis posljednjeg bana:
vec je printovo gde sam ja ispo necovek...i preti da ce da okaci...a on vracen iz trajnog bana...ne pregovaramo sa teroristima...vise srece sledeci put kad te odbanuju, dogodine recimo EDIT: zabranjeno mu je da se pojavljuje na cetu u kafani, i da otvara teme na forumu pod pretnju trajnim banom
Gledam sad Hausa, pa se setih ovoga:
Znas kako, kad je neko bolestan i nije u mogucnosti da odabere sta ce da mu bude operisano, oni pitaju nekoga ko mu je blizak? Ovo je isto.
I po meni je moralno uspavati kucnog ljubimca samo ako ti veterinar potvrdi da je kucov u bolovima i da ce sigurno umreti od te neke bolestine... Mozes uvek da se zapitas sta bi ti uradio na njenom mestu..
kad je neko bolestan i nije u mogucnosti da odabere sta ce da mu bude operisano, oni pitaju nekoga ko mu je blizak? Ovo je isto.
Kada je neko recimo u komi, ne može da razmišlja o tome. Uostalom, možemo iz prethodnih iskustava sa tim čo'ekom procijeniti šta bi on želio. Kucko mi nikad nije rekao šta bi učinio u toj situaciji.
Mozes uvek da se zapitas sta bi ti uradio na njenom mestu..
Upravu si Peri ali upravo to je problem. Ja bih vjerovatno ostao da se mučim.
pazle,bolje je uspavati zivotinju,nego da se muci bezveze...al pred uspavljivanje joj priredis vrhunski dan
To sam i mislio, mada problem je što Megi sada više ne može da hoda više od par koraka prije nego padne tako da je sve ono što voli da radi sad nemoguće. Da bar može da ide normalno bilo bi mi lakše.
Oces dotvorim ja umesto tebe?
Bio bih ti zahvalan. Samo prekopiraj onaj moj post gdje sam postavio pitanje ako ti nije teško. Nemam sad života da se bakćem da pišem noiv tekst.
Pazi Pazle, ako ne moze da se izleci, ako nece preziveti, iskreno bolje da ga uspavate.
Ovako ce vise da se muci.
To ako NE MOZE da prezivi, ako moze, vidite lecite je nekako.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Probaj ovo što kaže nesss, bar kao privremeno rešenje.
Zovi sbb ili adsl šta već koritiš
Ja sam imao sličnih problema samo što kod mene uopšte nije radilo pa proradi i tako u nedogled dolazili 5 puta kad je redovno radilo iz sedmog popravili bilo nešto na banderi valjda
Pa verovatno cu morati. Mada nije mi veliki problem jer se desava uglavnom lad skodam nesto al ume da ide na kurac. Ja rekoh da nije nesto sa dns serverima i ta sranja.
Неко ти краде нет. Пушку и кроз зграду.
Зови бре лопове од провајдера па нек се јебавају.
U cemu je fora sa Magotovim bostanom?
Garant moderiše preko urradovog naloga.
Je li moralno uspavati psa?
Ja ću izgleda morati da uspavam moju Megi. Mislim znam da je svima odgovor u fazonu "bolje da umre pristojno nego da se muči" ali kad pogledate, moja Megi ne može da kaže da li to želi ili ne. Mislim znam da zvuči patetično ali nekako mi je glupo da uspavam psa ako on to možda ne bi htio. Ja u suštini dajem pravo nekome drugome da ubije mog kera. Zašto mora da bude tako nepošteno.
Bolje da otvoriš temu.
Koji je razlog pa ga trebaš uspavati?
Mislio sam ali ne mogu obzirom na uslove pod kojim imam pravo ostati na sajtu.
Elem, opis posljednjeg bana:
Gledam sad Hausa, pa se setih ovoga:
Znas kako, kad je neko bolestan i nije u mogucnosti da odabere sta ce da mu bude operisano, oni pitaju nekoga ko mu je blizak? Ovo je isto.
I po meni je moralno uspavati kucnog ljubimca samo ako ti veterinar potvrdi da je kucov u bolovima i da ce sigurno umreti od te neke bolestine... Mozes uvek da se zapitas sta bi ti uradio na njenom mestu..
pazle,bolje je uspavati zivotinju,nego da se muci bezveze...al pred uspavljivanje joj priredis vrhunski dan
Uspavati. Što da se pašče muči?
Oces dotvorim ja umesto tebe?
Lajšmanioza. 95% tipuju da je to.
Kada je neko recimo u komi, ne može da razmišlja o tome. Uostalom, možemo iz prethodnih iskustava sa tim čo'ekom procijeniti šta bi on želio. Kucko mi nikad nije rekao šta bi učinio u toj situaciji.
Upravu si Peri ali upravo to je problem. Ja bih vjerovatno ostao da se mučim.
Ja ipak mislim da trebaš maksimalno da se boriš ono dok baš ne postane teški kanal, tek onda uspavljivanje.
To sam i mislio, mada problem je što Megi sada više ne može da hoda više od par koraka prije nego padne tako da je sve ono što voli da radi sad nemoguće. Da bar može da ide normalno bilo bi mi lakše.
Bio bih ti zahvalan. Samo prekopiraj onaj moj post gdje sam postavio pitanje ako ti nije teško. Nemam sad života da se bakćem da pišem noiv tekst.
Pazi Pazle, ako ne moze da se izleci, ako nece preziveti, iskreno bolje da ga uspavate.
Ovako ce vise da se muci.
To ako NE MOZE da prezivi, ako moze, vidite lecite je nekako.
Pašče ko pašče. Kolko ih je moj đed, tek rođenih, bacio u rijeku, broja im se ne zna.
Kako mene uvek rastuži Jesenjinova "Pesma o keruši"...