Разноразно питање

1. Zavisi koliko dobro podnosiš hladnoću.

2. хахахахаахахах

3. Знао сам да ће се наћи неки курсаџија.

Хвала, Нат.

4. Kurcadžija.

EDit: Malo šege jebo ga ti.

5. Jel ima neka tema na foru ''kako se izvuci iz kolotecine'' ili tako nesto? Ili sam se ja utripovao nesto?

6. potopis u vodu, ako pluta ne valja, ako pluta mozes da pohujes...

7. Nisam siguran, moram da prolistam. Hvala

8. Upravo instalirah sistem win7. I imam pitanje, kako da napravim internet conection bez cda s drajverom, ako je moguće, hm?

9. e brate, imao sam cd s drajverom EKELEKEKELEE instaliro i jebem sad!

10. e, okliznuh se juče k'o konj, i kad je trebalo da padnem-nisam, nego se dočekam na desno koljeno. e, tad me nije boljelo. ustajem jutros, koljeno ljubičasto, nateklo, ne mogu da savijem nogu (tj. mogu, ako odvojim 3 minute za to) i boli jako. je l' zna neko kako se to liječi bez odlaska doktoru?

11. kuliranjem...sace ti reci da mazes nekim sranjem pa ce proci.rakija sve leci...tako bi moja baba rekla.
    uz'o sam onaj vip sto smo se kuckali odje.1500 min ka vipu,150 ka svim,5 soma poruka,300 mega neta.

12. Amputiraće ti nogu vidro, gotovo je, uništila si čašicu, koljeno ti nema svrhu.

EDIT: Traži da ti je ne amputiraju već im reci da ti je ostave takvu kakva jeste. Jeste da je nećeš moći savijati u predjelu koljena ali bar ćeš imati nogu.

13. lomila sam tu čašicu prije 10ak godina.
    a šta ako ne'am rakije, ima li neka krema, nešto?

14. Sanitarni koja ti je to tarifa leba ti? I kolko plaćaš mesečno za to?

15. e, okliznuh se juče k'o konj, i kad je trebalo da padnem-nisam, nego se dočekam na desno koljeno. e, tad me nije boljelo. ustajem jutros, koljeno ljubičasto, nateklo, ne mogu da savijem nogu (tj. mogu, ako odvojim 3 minute za to) i boli jako. je l' zna neko kako se to liječi bez odlaska doktoru?

Taku je sličnu povredu imao i moj brat, samo što je on preskakao ogradu sa istoka na sever marakane, došao ujutro kući stara ga budi CRNI SINE ŠTA TI JE SA NOGOM, koljeno nateklo skroz. Puko mu je meniskus, pa je to trebalo rešiti operacijom, al on nije nego je nosio gips pa mu izvlačili neku vodu i tako sad kad je god neka promjena vremena skrati mu se noga i kao da ćopa lolo
    i bolilo ga je jako i kljukao je lijekove ko narkoman :D

16. Vidro

KONJSKA MAST

FASTUM GEL

17. TucanKamen

Sanitarni koja ti je to tarifa leba ti? I kolko plaćaš mesečno za to?

nije post pejd.pri pejd promocija.500 dindzi za 30 dana ili dok ne potrosisi.ja presao sa mts-a u vip.ostao mi isti broj,064,al sam u vipu.ako nes da menjas broj,uzmes karticu za 200 dindzi.50 min ka svima,500 u mrezi,100 mega neta,3 soma poruka,nedelju dana.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.