Разноразно питање

1. a šta ako ne'am rakije

Kako bez rakije? kakva je to kuća leba mu poljubim?!

Čekaj Sanitarni a taj pripejd za 500 kinti možeš svaki mesec da uplaćuješ ili je to samo sad? I ja sam ispizdeo na smradove iz mts-a i posle 11 godina rešio da menjam mrežu a postpejd tarife u VIPu i nisu nešto da se ne lažemo.

2. Ima Nimulid gel. Propisao mi doktor posto mi rakija nije pomogla.

3. ako nemaš ništa od toga, uzmi leda i smotaj u gazu i trljaj konstantno. ili napuni flašu vodom i zaledi i trljaj ali stalno, ne drži na jednom mjestu
    e ako nemaš i zamrzivač/frižider onda jebiga

4. Mala Vidra
    e, okliznuh se juče k'o konj, i kad je trebalo da padnem-nisam, nego se dočekam na desno koljeno. e, tad me nije boljelo. ustajem jutros, koljeno ljubičasto, nateklo, ne mogu da savijem nogu (tj. mogu, ako odvojim 3 minute za to) i boli jako. je l' zna neko kako se to liječi bez odlaska doktoru?

Све можеш сама да лечиш, ЗА КОЛЕНА ОДМАХ ДОКТОРУ, СА ТИМ СЕ НЕ ЗЕЗАЈ!

5. ne znam tacno kako funkcionise.ima vise promocija,pa biras.kako se zavrsi jedna,dodje druga.ima i da se duplira kredit.imas 10 soma,pa sve sto uplatis se duplira do 10 soma.ima i za 200 mesecno da saljes poruke i pricas u vipu.ima svega.ova promocija ce trajati jos minimum 2 meseca.sve u svemu,biras sta ti najvise odgovara.drugar radi tamo,pa mi je rekao da ce uvek biti dobrih promocija.ako nes telefon,najbolja opcija je vip post pejd.ja sam posle 8 ipo godina otisao iz mts-a.menjao mrezu,isti broj,al sam cekao da me prebace.odneo puk kod.kasnije me zvali iz mts-a da me pitaju zasto prelazim...bio sam koncizan...skupi ste.ja sam mesec dana vagao sta cu,nisam tezak na pare,al ih nemam,pa sam trazio najbolju opciju.po mom misljenju,bolja od ove nema...mts imao super promocije.150 nedeljno,poruke ka svima,zoves mrezu,150 mega neta.posle nesto puta10,kurac palac.dobijes 10 soma poruka za nedelju dana.koji ce mi to kurac...

6. Što se tiče postpejda mts je tu najjeftiniji i ima najbolju ponudu al su ispali govna i zbog principa ima da pređem u drugu mrežu. A kad me budu zvali da pitaju što prelazim reću im da mi puše kurac. VIP nema sad neke promocije za postpaid pa ću sačekati do kraja meseca ili do Nove Godine kad obično svi ponude neke vrhunske uslove. Mada mi taj pripejd zvuči privlačno poprilično još će trajati još dva meseca. Moram da razmislim.

7. moja greska,mislio sam pri pejd.mts ima kao i vip cenu.4.99 poruka i 9,99 minut.tako je meni cepalo.krajnje neisplativo.ja ne zelim da se vezujem ugovorima,pa ganjam te promocije.raspitao sam se,kazu svi da ce ih biti.ono,varijacije na temu...ako ces da menjas broj,uzmi vip karticu,pa se furaj sa time.ako se nesto sjebe,vratis se na staru karticu ;) ovde kada menjas mrezu,cekas 5 radnih dana,od 02-06 nemas signal,zamenis karticu kada ustanes.nikada nije vikend.posle 3 meseca mozes da se vratis na mts ukoliko zelis...isti princip,puk kod i prebacaj.drugar se iz telenora na vip,ja iz mts-a,njemu bez frke,niko ga nije cimao,mene zvali,pa nisu hteli da odobre zahtev.dobro da sam imao onu karticu sa puk kodom,verovatno bi i tu srali.

8. Ja sam se prebacio prvo iz MTS-a u Telenor, furao mozda godinu ipo dana, pa se pre pola godine opet vratih u MTS.
    Nijednom nisam imao nikakav problem. Zahtev za prebacaj broja moraju da ti odobre ako si izmirio sve obaveze. Prvi put je besplatno, svaki sledeci prebacaj kosta celih 200 dinara.
    Broj koristis normalno, oni ti samo kazu u noci izmedju tog i tog dana ce ti biti prebacen broj. Kad se probudis , ubacis novu karticu, i nema nikakve peripetije.

Svima preporucujem da gledaju ponude svih operatera.
    I da, DA LI JE REALNO DA NEKO JOS UVEK RAZMISLJA O PRE PAIDU? Pa barem 4x je skuplji od post paida? Ako ne zelite ugovore,onda nemojte da se obavezujete, vi mozete da budete post paid korisnik i bez ugovorne obaveze..

9. ja nemam sta da izmirujem.placao sam kredit.dok imas,koristis.meni je prebacaj trajao 10,umesto 5 dana.zvali da pitaju zasto se prebacujem.oni si otisli po kurcu.zvao sam druga da pitam zasto jos nisam dobio prebacaj,on mi rekao da seru iz mts-a i da ce biti za koji dan.nista se ne placa prebacaj,donese se puk kod.ako ga nemas,odes do svog operatera i trazis.

10. ja koristim prepaid kad negde putujem van svog mesta boravka - uzmem stari telefon, uplatim 300 kinti i boli me kurac hoću li ga izgubiti ili će mi biti ukraden, a imam dovoljno da cimnem hitnu ili ženu ili da se javim onom kod koga sam pošao...

11. ja koristim prepaid kad negde putujem van svog mesta boravka - uzmem stari telefon, uplatim 300 kinti i boli me kurac hoću li ga izgubiti ili će mi biti ukraden, a imam dovoljno da cimnem hitnu ili ženu ili da se javim onom kod koga sam pošao...

Ovo i ja jer kad se zapijem negde van granica jedan duži poziv i ode sve u pičku materinu a ovako kad nestane kredit sam ti prekine vezu. Mom ortaku stilo 35 iljada, kačio mu se mobilni na net lolo

12. Vidro, tu ti led više ne pomaže, stavljaj tople, skoro vrele obloge, sačekaj da se zagrije, pa onda led, dok se ne ohladi pa opet toplo i tako dok ti ne dokurči.

Tako ćeš ubrzati cirkulaciju i uklanjanje tog hematoma.

Nakon obilnog masiranja toplo-hladno namaži margarinom (Dobrojtro, margo il bilo koji, ne maslac no margarin) u normalnom sloju, pustiš da malo koža upije a ostalo umasiraš.

Ako imaš para kupi i Chymoral al' to tek ako hematom ostane i nakon 7 dana.

Znači svaki dan obloge i margarin.

13. hvala, živ bio. dala mi ova u apoteci neki burovit gel, valja l' to?

14. Burov je bolji za iščašenja, istegnuća mišića, rupture tetiva i to, ovo kod tebe je uboj ali poslužiće svrsi da malo ublaži bol.

15. hvala još jednoČ :)

16. Е јеси смотана...

17. http://vukajlija.com/zabava/posteri/32104
    Koji mu kurac birate postere? Zar nije na zidu srama i rečeno je da mu više neće biti nijedan u odabranim jer ima 15+ plagijata u odabranim posterima.
    Treba li i za ovo da tražimo pravi izvor?? Dokle više sunce mu jebem? Riječ je o "autoru" fatal eroru.

18. A zar te njegovi posteri ne teraju na razmisljanje?
    Nisu haha posteri.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.