A što ne bih? I ti milion reakcionara prijavljuješ jer ti smeta to što rade(plagiraju), logično. E pa i meni sa posterima.
Smeta mi njegova nezaslužena kruna, eto šta mi smeta.
Хвала свима .. моји обично бацају у размишљање .. не умем да направим "ха,ха" постер ..
Ако ћемо искрено, сви смо само лоше копије својих родитеља ... плагијати неких гена које разводњавамо сваке нове генерације и све смо гори и гори ... циничнији и болеснији како векови пролазе ... зато уживајте и не напињите се да доказујете нешто .. можете да прднете у гаће од напињања и зезнете нове чисте гаће ...
Наздравље другари ...
Е, сад мало ја ... Не видим проблем да ако ми се нешто допадне ставим на мој профил као слику или као дефиницију .. на админима је да кажу да ли се то брише или не .. уосталом то је део мене и ја се већини постера које качим овде смејем до бола .. смејем се и туђим добрим, наравно не улазећи претерано да ли је то негде "покрадено" или производ маште ... не претендујем да будем паметнији од иког од вас овде, а не желим ни да будем уметник или аутор јер од тог се у Србији не живи ... дакле, ауторска права остављам свима којима је битније туђе двориште од свог .. ја се само добро зезам овде а покушавам да и вама пренесем то добро раположење макар оно било и плагијат .. свако добро раположење у Србији је реткост ..
Našao sam ja nedavno sve originale za njegovih 10-15 postera koji su u odabranim i objavio ali je kasno za to sada, Kaizen to birao davno pa ne skida iz odabranih. Ali sad ovo što mu opet biraju neke druge postere je klasično pljuvanje u facu ostalih autora i pišanje na njihov rad.
Jeste, jeste, to je za stare odabrane ali ovo za nastavljanje biranja njegovih postera za odabrane nije. Za to mislim da važi pravilo da mu se posle onoga ne biraju posteri.
Jest dobar ovaj poster sad što mu odabraše, što jest jest... Ne ulazeći u to da li je originalna ideja ili pokradena sa nekog ruskog sajta. Ali, zašto da neko istražuje, ako to izgleda da nije važno. Ti si dobio na pvt objašnjenje, ali ja ne vidim razloga da se ne skinu iz odabranih oni za koje je nađeno da su plagijat, ne da se brišu, već samo odštikliraju.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
hahaha e to to :)
Šoma pazi ovo
http://vukajlija.com/zabava/posteri/10020#comment_362717
Ти си га баш узео на зуб!
A što ne bih? I ti milion reakcionara prijavljuješ jer ti smeta to što rade(plagiraju), logično. E pa i meni sa posterima.
Smeta mi njegova nezaslužena kruna, eto šta mi smeta.
meni je ovo legendarno.
Наздравље другари ...
http://ziza.qip.ru/2010/07/09/demotivatory_152_foto.html
http://bergminer.blogspot.com/2009/11/demotivator.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+
Ма не кажем ништа лоше, моине се љутиш одма! Само примећујем! И што се кој курац тај стуб не ажурира?
Не, не, у праву је Макаронац..ја рецимо на овом налогу имам барем један постер који би могао у одабране.
Ne ljutim se serjodza, nego tražim podršku u borbi protiv korupcije :)
Али мени је најјаче то што каже "Инспирација је свуда око нас" Само треба пронаћи далеки сајт који је већ има!
Našao sam ja nedavno sve originale za njegovih 10-15 postera koji su u odabranim i objavio ali je kasno za to sada, Kaizen to birao davno pa ne skida iz odabranih. Ali sad ovo što mu opet biraju neke druge postere je klasično pljuvanje u facu ostalih autora i pišanje na njihov rad.
Pa jel tebi bese bruce objasnjavao preko pvt u vezi fatala?
Jeste, jeste, to je za stare odabrane ali ovo za nastavljanje biranja njegovih postera za odabrane nije. Za to mislim da važi pravilo da mu se posle onoga ne biraju posteri.
Jest dobar ovaj poster sad što mu odabraše, što jest jest... Ne ulazeći u to da li je originalna ideja ili pokradena sa nekog ruskog sajta. Ali, zašto da neko istražuje, ako to izgleda da nije važno. Ti si dobio na pvt objašnjenje, ali ja ne vidim razloga da se ne skinu iz odabranih oni za koje je nađeno da su plagijat, ne da se brišu, već samo odštikliraju.
Autor je vlasnikov rodjak, nemam drugo objasnjenje.
Možda je ON vlasnikov dupli? (u pozadini muzika iz Zone sumraka)
A mozda je i Kaizenova tetka.
hahaha
Jel more i men da se objasni, tj forvard tog pevetea?
fatal je doktor hahhahaha...objasnio je bahatost ili sta vec,nema dalje
OTKLJUČAVAJTE EP NISAM JA KRIV, DŽANKI NEINFROMISAN