Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Медведићу немој се љутити ал сјебаше вас у пичку материну.
Мислим шега и комика, ал ово ми је толико мутно да сам остао без текста.
Може ли се поништити уговор?
Valjda ima neka klauzula o reklamaciji...odvalite dršku, bilo šta...vraćajte to i uzimajte pare nazad.
Može se poništiti, tim prije, što nismo ni dobili robu, jesmo nešto platili, tačnije 10 % ali to se vraća... ako odustanemo.
evo ti ovde, pročitaj DRUGI komentar: http://forum.potrosac.info/pitanja/327
UBR: nikad ne kupuj posuđe bez provere, ja sam za ona keramička Delimano sranjca pitao eksperta i nisam ih kupio...
Zna li neko šta znači ovo, translator mi daje neke nebuloze, bolje razumem i sam, ali nisam siguran sasvim tačno... Nemačko ringeraja... Ima li ili nema veze sa cvetom nevena? Gugl tu gura neven, a ne čini mi se da je to to, više kao neko kolo?
Ringelringelreihen,
Wir sind der Kinder dreien,
sitzen unter'm Hollerbusch
Und machen alle Huschhuschhusch!
http://lupogroup.com/house-ware/tiganji/posuda-titanijum-lupo-marshall ovdje pise oko 10 hiljada dinara, a to nije ta cijena 320 evra?
Bruce, to je skoro jedino što sam našla na forumu, a taj delimano je isto fuš, jedva sam izabrala neke šoljce i zdjelice, sve su nekako falične, golim okom se vidi neujednačena površina... Ostalo nisam ni kupovala. Ne vrijedi tih para. Ali bilo je na popustu 50 % pa ajde...
Valdemare, ringelringelreihen bi moralo da znači "U krug, u krug se vozimo"
evo ti uporedno na engleskom, tekst ti nije dobar: http://www.mamalisa.com/?p=450&t=es&c=38
Prstenje, pre bih rekla, ne neveni. :)
Zova, žbun zove...
Dobro je, mislio sam da je Reihe nešto kao red, pa zovu decu da marširaju u krug u redovima od po tri :) I onda mi zvuči zastrašujuće :)
Dati za šerpu preko 35 'iljada dinara, ej... postoje jeftinija kola od toga. Fasciniran sam marketingom te firme, keve mi.
Dok je ovaca bice i vune.
Nije to ni marketing. To su grupne i vrhunski osmišljene organizovane prevare. Isperu ti mozak i ubede te da si dobro pazario.
Šta šerpa, mojim matorcima su pre neku godinu uvalili KIRBI!!! EEEEEEJ!!! Iljadu i nešto evra. Ušli u kuću i prodali, klasičan sektaški rad. Ne živim sa njima, pa sam kleo nebo što se tad nisam slučajno zadesio da ih isteram satarom napolje. Sad je to tabu tema, ne sme niko da pomene. A ljudi školovani... Cccccc....
Meni zao za komp da dam 320e..
A i realno, ja bih se hvalio da su me zajebali za serpu od 320evra.
U fazonu, toliko ne znam sta cu sa zivotom, da mi je trebala serpa koja radi sve isto sto i obicna serpa,al vredi kao 50 obicnih serpi.
Imaju oni i vunu, ne brini. Za prodati.
Taj marketing je čudo, prvo te navuku kao 40 % popusta, pa na rate, pa to nije ta cijena, 10 godina garancije, to je samo onda 30 evra godišnje, vi štedite .... Znam da ti prezenteri uzmu 10 % od svakog prodatog proizvoda, tako da imaju želje i volje da uvjere potencijalne kupce...
I cek, ti znas sve to sto si napisala u prethodnom postu, i opet si ucestvovala u tom zlocinackom poduhvatu?
EDIT: DA mi matorci kupe serpu od 320 evra, verujte mi da bi sutra citali u crnoj hronici
" UBIO RODITELJE SERPOM KOJA IMA 10 GODINA GARANCIJE"
Kako navode u firmi "blksdlaks", nemaju pravo na povracaj robe jer ubistvo nije ukljuceno u garanciju"
Nisam ja učestvovala, ja sam naknadno došla, jer sam bila tu blizu, ali oni su već potpisali sve... i platili 10%. A da je zločin, jeste, i što Valdemar napisao , kao sekta su, svi ti koji tako prodaju na prezentacijama.Sve to treba pod hitno zabraniti.
ja pustio kirbijevce jedared da održe prezentaciju, pokazao im kuću, svuda laminat nema 6 kvadrata tepiha, oni dva sata drobili, kad su izvadili ugovore da potpišem ja rekao da nemam para i da mi ne pada na pamet da kupujem gluposti...
Ja bih ih pustio u dvorište, zatvorio kapiju, pustio šarplaninca, pa neka mu prodaju kirbi. Samo nemam dvorište i šarplaninca, jbg.