Разноразно питање

1. a jebiga, tada nisam znao šta su...

2. Jel ima iko od vas da je upisao vojnu akademiju ili da je radio lekarski pregled za vojnu akademiju?

3. ja, ali 1991. godine :)

4. Imam jako dobrog druga koji je na akademiji i jednog koji je izduvao zbog matematike, a ovde pored jednog malog što je ispušio na lekarskom, nešto oko sluha, al' je on hteo u gimnaziju, ne na akademiju. Daj na pvt pa ću da ti odgovorim ako znaju.

5. Pa ono htedoh da mi neko objasni u što je više detalja moguće lekarski, jedino me to za sada brine. Nemam neko specijalno pitanje.

6. Најмања ситница и одбијају те
    Много се клинци наложили на војску на једно место конкуришу 20 човека

7. Zavisi gde konkurišeš i kakvo ti je poreklo. Pri tome se prvenstveno misli na pretke koji su bili oficiri, naročito ako su bili odlikovani. Pedigre igra veoma važnu ulogu - oprostiće ti i poneku falinku samo ako ti je stric ili otac oficir...

8. Најмања ситница и одбијају те

Zato sam pitao u detalje, šta sve proveravaju, da se ne ispalim sa pripremanjem za akademiju, već odma da se usmerim na nešto drugo.

9. Па све , крв, мокраћу, срце, плућа, тетоваже, психијатри, психолози, тест интелигенције, слух, вид, све што можеш да замислиш и оно што не!

10. Uh, sve rade, CapooN... upravu je Brus ovo što ti je rekao. Treba ti veza, najpre...
    Mog bruga su odbili (bar on tako kaže) zbog plombe (u zubu)... što je onako, malo bezveze.

11. Једино ако је конкурисао за аастронаута

12. по тој логици неби било војске јебига
    ЕДИТ: Ал гледају и зубе, каменац ако имаш обарају, ал озбиљно!

13. Da, zubi su im jako bitni, isto kao kod konja :D, tako da me ne čudi.
    Ništa odustajem od toga, gledam šta dalje.

14. Највећу улогу за војну академију има безбедносна провера!

15. Bezbednosna provera?

16. Па дал си осуђиван, дал ти је неко од фамилије осуђиван за нека кривична дела и тако то!

17. Gledaju zube kurac, ja polomio obe dvojke i imao karijes na dva kutnjaka pa me primili na vazduhoplovno-tehničku, ali mi deda nosilac spomenice, baba kapetan prve klase, dva ujaka mlađi vodnici, a jednog Tito odlikovao za vojne zasluge.

18. Гледају Брусе, ал ти имаш војничку фамили па ти опростили!

19. pa to ti i kažem, sve zavisi od pedigrea... doduše, ja sam posle odustao pre polaska na akademiju jer sam konkurisao iz JNA pa namirisao sranje...

20. Издо си Србију!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.