Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Taman posla, Srbija tad bila samo jedna Republika - izdao sam Jugoslaviju :)
Haha otac ne znam da li ima dosije ali s obzirom da je švercovao do pre 10 godina ne bi me čudilo da mi je prećutao.
Ако неко време није био код куће ненајављено онда има! хахаха
Pitaju se dosta i komšije i poznanici, u sklopu te bezbednosne provere, sve je to daleko važnije od zuba, napraviće ti oni vilicu na Akademiji nemaš brige.
Jedino je bitno da ti nije neki vitalan organ sjeban ili da nemaš fizički defekt, sve drugo zavisi od toga da li si čika Miloju sa trećeg sprata jebao ćerku ili nisi...
Е да, ако си имао неку операцију, одбијају истог тренутка!
Markane, sine, tebi kad vide da su ti geni sokolački znaš kad će da te prime?
Јеби га, мени жао што нисам покушао. У 4. разреду сам био у животној форми, а отац ми је био мајор у школи резервних официра у Билећи, био 2. питомац по укупним оцјенама у цијелој СФРЈ тад. Уз то и 4 године рата на линији, вјерујем да би били задовољни и педигреом, математику сам жвакао, а за кондицију већ рекох...
Zato se raspitujem, mislim da je ćale boravio koji dan u zatvoru. A kada saznaju da je nekoliko članova porodice sćaćine strane izginulo u ratnim sukobima.... sa komšijama i kum isto od komšije...
A da si otišao da služiš vojni rok kod ćaleta i on te posle osnovne obuke prijavi da imaš želju da nastaviš školovanje primili bi te na drugu godinu Akademije sa vojnom knjižicom iz Bileće. Pitaj ćaleta, potvrdiće.
Матори ми иначе није војно лице, наставник математике је по професији. Ова школа резервних официра је код њих била још додатна година након одлужења војног рока од 18 мјесеци тад.
Ма вјерујем да не би било проблема да ме приме на Академију, али ја нисам знао да имају ови инжењерски смјерови да се завршавају упоредо.
jebiga, ja sam upisivao Informatiku na VTA, posle otišao u NS na PMF pa odustao, na kraju uopšte nisam informatičar...
Sećam se da mi baba pričala pošto je moj deda išao za pilota. Sve živo su pregledali, i to za zube, on nije imao nijedan pokvaren, besprekorno sve. Bio je pilot do nesreće kad su mu nastradale oči, pa je morao nositi tegle za naočare, onda je pošto je završio i ekonomski smarao se sa papirima. Al' baš mu to bedak bio. Tako da kontam da su ti psiholozi i za te situacije kad moraš posle nešto drugo da radiš, il ne dao bog budeš vojni invalid.
Шта си оно ти по струци?
Едит: Само немој да напишеш модератор. :)
ekonomista :)
Ništa od vojne akademije. Puške ću se dočepati jedino Skočko i njegovi sunarodnici zakuvaju neko ocepljenje. :D
Капуне, покушај, шта знаш. Боље се кајати због нечег што си урадио него због нечег што ниси. Ко зна, можда и улетиш неким чудом.
Брусе, ти оно мешчини негдје рече да си наш неки Босанћерос поријеклом?
Banijac, bivši Bosanski Novi...
Genetske predispozicije za graničara.
A sad se već sere, nije toliko rigorozna kontrola. Baš znam da taj drug nije bio tako kristalno čist sa zdravljem, imao i neku operaciju pršljena 2 godine ranije, pa je moglo, a nije imao vezu, i u to sam siguran. E sad jebiga, ako bi na psihotestovima rekao da ćeš bajonetom rasporiti nadređenog i napuniti olovom toliko da bi se od toga moglo napraviti plombi za ceo starački dom samo zato što ti je rekao da nisi dobro očistio wc i izglancao čizme, onda jbg :)
Probaj, šta ti fali.