Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pa pitam. ozbiljan sam.
nisam li u pravu?
У праву си. 100 %.
pa eto
nama je dosta rata.
Srbi nisu napravili Srebrenicu.
Vi iz bosne po haplogrupama ste bliži bošnjacima i hrvatima nego nama.
Ja bi zatvorio granicu i oporezovao i crnogorce i republikosrpstance.
Napravite sebi Srbiju ostavite nama našu
ajakse ne preteruj.
nisam hteo da zvucim trolovski podmukao ali ako ste vec kukali za drzavom i na kraju je dokukali a sada trazite svaku priliku da se ovde nastanite onda niste posteni i sve te zrtve su uzaludne.
izgradite sebi drzavu, nemojte hvatati maglu ovamo jer ni ovde nije raj.
ostanite gde ste.
nervira me ta cinjenica da ces kad dodjes da u osam sati subotom da palis mesalice, lupas lopatom i pustas krajisnike na tranzistor.
neće on da pali mešalice nego da vodi našu decu u mirovne misije u Kongo i Mali.
Njegov pradeda ratovao protiv mog na Ceru i Kolubari, a sad oni veći srbi od nas.
Ne seri Ajakse, da nije bilo nas iz vojne krajine Berlin bi se zvao Ahmetbul...
skoro sam bio tamo, koliko je turaka ne bi me čudilo da se za 30 godina nazove ahmetbul.
Svet bi možda bio bolje mesto da su turci osvojili evropu.
ništa ne mogu da garantujem, Turska je danas veoma liberalna i sređena država, skoro kao Srbija...
Pa naravno, svi koji su došli iz Bosne i Crne Gore rade na mešalicama i slušaju Krajišnike na tranzistoru... C,c,c,c... ljudi iz Crne Gore i prekodrinci su stvorili većinu dostignuća kojima se danas ponosni Srbi iz Srbije busaju u grudi. Ajte malo prelistajte školske udžbenike, ili nabavite neke stare brojeve Politikinog zabavnika. Informišite se.
Tesla je Beogradžanin.
Sa Voždovca.
nije sa Voždovca nego Mirijeva, tamo su svi...
Ne znam ko je te ljude terao da ginu i ložio ih da prave veliku Srbiju. Odavde, uz TV dnevnik, prosečan debil Srbijanac. Koji je slao svoje kriminalce tamo da pljačkaju i kolju, koji je gledao onaj Dnevnikov dodatak kao zanimljiv snaf film. Koji posle nije ni prstom mrdnuo kad su isterali pola miliona ljudi iz Hrvatske, a kleo se ovamo u Karlobag i Ogulin i Viroviticu. A sad nije dobra mešalica i Krajišnici, koji nemaju gde da se vrate. Ma idi...
nek sede tamo di su. ovde nam ne treba.
dosta nam je i nasih nesposobnih kilavaca sto palamude.
Ima li ko sliku Severine iz nića gde piše nešto na foru mahni mami?
imaju gde da se vrate nego neće.
Možda će sad kad vide da mogu da imaju i državljanstvo eu.
Znam kosovara izbeglicu švercuje kola sa šiptarima i vozi mercedesa od 50ak hiljada evra.
Busa se da je srbenda i plače za Kosovom
Plitko, bio trol ili razmišljanje.
Која је шема совим популарним дефкама? Како то иде и те зајебанције?
Ако дефка за 24 часа пређе 20 поена у плусу, заврши у популарним, али не као прва него ђе јој је мјесто по времену настанка.
+21 i važi 4 dana, ali ide ђе јој је мјесто по времену настанка :)