Разноразно питање

1. Да, 21 поен, не 20, али ово за четири дана први пут чујем, ето ти га де :Д

2. Gde kod nas mogu da se nabave magnum kondomi?
    Ovo nije patispanj post niti bilo koji kurac...ozbiljno ne mogu da ih pronadjem nigde. Mada nisam mnogo trazio, samo tako bacim pogled.
    Nije da su mi ovi obicni preterano mali, ali malo zuljaju i ne mogu lepo da ih navucem do kraja.

3. Има код мог вулканизера, ал он само оне фаповке продаје и то само мени, каже не исплати му се да ради на мало.

4. Hehuehue.

Daj brate ozbiljno mi treba.

5. Ja navučem nogavicu od jednog starog gumiranog odijela što mi više ne treba.

6. predosećam da ti je pvt već sad zatrpan porukama od zagorelih vukajlijašica, koje verovao ili ne jebu manje čak i od vukajlijaša

7. Jesi probao da ih razmotaš?

8. Који курац с овом децом и говнима по форуму? Ђе су отишли нормални људи? И шкк са Пујо Ћотком, шта се каизен утриповао?

http://www.youtube.com/watch?v=AUT8h_HNxL8

9. Јебига, превише смо зајебавали неке људе, може да им се дигне курац па туже Казана јер је овде све настало.

10. Ма булшит, ово је сајт за јебање људи... Једино што сте мало експлицитни, АЛ ЈЕБИГА!

11. Kaizen je konačno stao na put antisrpskom delovanju stanovitog autora koji sebe naziva YeahBatch. Podržavam zaključavanje "puye" i brisanje te amoralne teme sa foruma.

12. Мало више експлицитни.
    Сећаш се како је избрисана тема о Карлеуши.

13. Па добро, ако мора, ионако имате страницу на фб-у.

Него шта је са овом децом?

14. hahahahaha bruce nisi normalan ahahahah

15. Ljudi može neko da mi pomogne da nađem film Viridana?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.