Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Je li to iz nekog konkursa?
Značenje može itekako varirati od rudimentarnog poznavanja Ofisa, pa nadalje...
Prijava za posao, firma poput Biroa rada.
Koji je najlaksi jezik izmedju Nemackog, Francuskog i Italijanskog?
Retoromanski. To je ujedno i jedini jezik koji se govori između navedena tri jezika.
ja kontam da se taj italijanski moze nauciti za par meseci.sve mi nesto izgleda lako.drugarica koja to zna kaze da je laganini.
kvanto kosta uno pikolo orgazmo?za prvi cas dovoljno.
ja nemacki ucio 4 godine u osnovnoj,znam da kazem kada mi je rodjendan,kako se zovem,da brojim do 10 i uli ist krank.i jos da je sunka shinken.
Nemacki, iz razloga sto je najslicniji engleskom,a pretpostavljam da imas neko znanje iz engleskog. Mada je definitivno najruzniji od ta tri. Uci Spanski!
Imam bas onako super znanje engleskog.
Ne mogu da kazem odlicno zato sto mi gramatika malo losija, ali znam da se sporazumevam lagano.
kvanto kosta uno pikolo orgazmo?za prvi cas dovoljno.
ja nemacki ucio 4 godine u osnovnoj,znam da kazem kada mi je rodjendan,kako se zovem,da brojim do 10 i uli ist krank.i jos da je sunka shinken.
Ja ucio nemacki preko interneta naucio sam nesto malo, al zebano lololo.
Који црни њемачки најлакши, има јебене падеже, додуше само 4, али опет. Сале, ти прво српски научи добро, па онда ове остале ћеш лако. Жабарски би био по мени најлакши, опет, све зависи шта коме лежи.
Lolo, Srpski polako.
ja nemacki ucio 4 godine u osnovnoj,znam da kazem kada mi je rodjendan,kako se zovem,da brojim do 10 i uli ist krank
udavih se
За кој' курац ми за сваку другу-трећу најновију или најпопуларнију дефку пише да сам оценио, а да РЕЋЕМО нисам ни био активан од кад је написана?
Izbriši keš brouzera, probaj sa drugim, dešava se.
A možda ti je neko i koristio nalog? Mada, realno, ko bi ušao na nečiji nalog i čitao definicije, lolo
Оценио неко са ким делиш ип адресу.
Фала Цаунте.
Не верујем Бач. Мада не знам како иду та гомна за дељење ајпија.
Moguće je vrlo i ovo što veli bač.
Ako na Internet izlaziš preko natovanog pristupa, onda se može desiti da neko deseti kod istog provajdera izlazi preko iste IP adrese i ocenjuje, pa posle ti ne možeš.
Nemački, jerbo ovi romanski nemaju padeže, ali sintaksa im je da crkneš, to su nasledili od latinskog. I ajde ti sad meni reci kako se slaže indikativ perfekta pasiva sa gerundom u namernoj zavisnoj rečenici. A nemački jednostavan, čini mi se da bih ga super naučio za godinu dana. Što se tiče padeža, u svakom slučaju manje od srpskog.
Ja sam učila francuski ukupno 8 godina u redovnom školovanju, i samoinicijativno kasnije tri godine. Nemački mogu bolje da razumem nego francuski.
Samo ne francuski, dakle.
italijanski je lak jezik.jos ako si rumun,bice ti jos lakse.makar oko necega da ti bude lakse.
Francuski je nemoguć ako ne živiš u francuskom govornom području. Moraš ga svaki dan slušati i koristiti i učiti.
Ovaj Santitarni čvor se nešto navrzo na mene, svud mi nešto insinuira, ili sam ja paranoičan.