Разноразно питање

1. Interesuje me da li mogu da budem prijavljen u socijalnom i uopste u drzavnim institucijama da zivim sam, ali na istoj adresi odnosno u istoj kuci kao moja porodica? Npr. zivim u svojoj sobi, ali nisam zavistan od njih finansijski, na tu foru.

2. Francuski je do jaja lak. Ja sam za fazon deset dana učenja naučio dosta dobro. Učio sam preko "Aimil Franse" i do jaja je lako. Metoda asimilacije dosta pomaže i u drugim tipovima učenja. Dakle šta god uzmeš nećeš pogrešiti, samo skines audio i pdf knjigu za odabrani jezik i obrneš je jedared i vojla što bi rekli francuzi.

3. Interesuje me da li mogu da budem prijavljen u socijalnom i uopste u drzavnim institucijama da zivim sam, ali na istoj adresi odnosno u istoj kuci kao moja porodica? Npr. zivim u svojoj sobi, ali nisam zavistan od njih finansijski, na tu foru.

Ne možeš.

4. Da ne zna ko sinonim riječi termin, u smislu "kad ćeš bit slobodan" i to?

5. na raspolaganju? slobodan?

6. Meśa
    Da ne zna ko sinonim riječi termin, u smislu "kad ćeš bit slobodan" i to?

Само га питај без увијања да изађете, без тог околишања да ли си слободан у суботу, шта радиш у суботу итд...

7. Je li štetno da se jede previše meda? Ako jes, kolko je preporučeno, kašika, velike ili male.

8. nebi trebo krepati ako ga se najedes,al meni uvek govorili da ne jedem puno.par kasicica dnevno.

9. Pa dobro, nisam puno pojeo, pola kila za 2 dana.

10. Пола од колико кила?

11. Od kila, 950 grama tačnije. Što?

12. Pola kila je obično pola kila.

13. pozdrav za bohora

14. Због ради прецизности.

Med sadrži najkvalitetnije vrste ugljenih hidrata koji direktno ulaze u krv i spadaju u grupu lako svarljive hrane. Dok beli šećer u svom satavu nema ništa osim ugljenih hidrata, med je bogat proteinima, mineralima (natrijum, kalijum, kalcijum, magnezijum, gvožđe i fosfor), vitaminima C, B3, B5 i B12 i folnom kiselinom. Lekovita svojstva meda sežu u duboku istoriju kada se upotrebljavao kao sredstvo za brže zarastanje rana, opekotina, jačanje imuniteta, lečenje upale disajnih puteva, kao i hroničnih tegoba poput ulkusa ili opstipacije. U pripremi kolača i drugih poslastica šećer treba zameniti medom. Iako se termičkom obradom gubi deo njegovih lekovitih svojstava, mnogo je korisniji od šećera. Treba ga kupovati od proverenih proizvođača jer na tržištu postoji i takozvani lažni med koji sadrži šećer. Ograničenja u konzumiranju meda imaju jedino dijabetičari i osobe alergične na pčelinji proizvod.

Ograničenja u konzumiranju meda imaju jedino dijabetičari i osobe alergične na pčelinji proizvod.

Изгледа да ти неће нашкодити.

15. бохоре чаролијо, бохоре ДАМБЛДОРЕ

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.