Разноразно питање

1. kako bi nazvao sajt? Koliko bi uložio?

2. Znate možda kako mogu da podesim celu sliku za pozadinu na mobilni? Dobila ovo tač skrin fensi čudo, i kad hoću da uzmem neku sliku na pozadinu, stalno mi traži da opsečem tu sliku, i onda to kropovano stavi kao pozadinu pa bude mutno i sranje. Nikako do sad nisam ispela da postavim celu sliku. Ima li neki način da se stavi cela slika normalno?

3. Огма, нађеш која ти је резолуција екрана на телефону, онда скинеш слике тог формата и поставиш за позадину.

4. Ogma, kad ti postavi onaj kvadrat da opsečeš sliku, raširiš taj kvadrat preko cele slike i to je to. Jedino ako ta slika nije istih odnosa strana kao tvoj ekran telefona, u tom slučaju ne može cela slika da ti bude pozadina.

5. E, pa to je onda problem. Ja opsečem najviše koliko mogu, ali nikako ne mogu celu sliku da stavim, nije ista rezolucija kao na ekranu, ali sam mislila da nema možda neki program da se instalira da može to da mi podesi ili nešto. Sad sam našla QuickPic, ali slaba vajda, opet mi, doduše pola slike selektuje, ali posle podesi kako mu odgovara. Hvala u svakom slučaju. Još ću malo čeprkati, možda nađem nešto.

6. Баците ми линк на јутјубу од оне домаће емисије за упознавање из седамдесетих гдје је ситуација као: мачка у једној просторији, њих тројица у другој па им она поставља питања. Један је неки срољо с цвикама, поетичар. Онај други фристајл будалетина, ко надрогиран. Трећег се не сјећам. Клип је, чини ми се, двадесетак минута трајао.

7. mislim da si promašio deceniju ili dve, sećam se kviza ali ne mogu da se setim naziva...

8. Zašto Europljani misle da je degutantno da se našte srca, sabajle, jede vruća pita na bazi svinjske masti, mesa nepoznatog porekla, crnog luka i polu-pečenog testa(okolo reš-unutra nepečeno).

Mislim, šta fali bureku svako jutro jbg?

9. Јебеш и три деценије, ископа га Јебач. Хвала лијепо брату Јебачу.

10. Ovaj treći liči na Matriksa.

11. Ako neko zna cenu paketa karata za finale dejvis kupa molim da prosledi. HITNO JE hvala.

12. 2800 tetka platila pre dva dana

13. koji je sajt najbolji za gledanje serija i filmova...bez plaćanja

14. Da uzvratim odgovor odmah :)

Infopult je najbolji za filmove jer je uvek vrhunski kvalitet ali mozes samo jedan dnevno da gledas ,pored toga imas filmozdere tu ima dosta serija i imas piraterijaw(aka Lud@k sajt).

15. pa sad sam gledo na infopultu, odgledo dve epizode i isteko mi dnevni limit i traže pare sad

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.