Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Reko Ađilni da će nešto kao da organizuje. Tipa krateži.
Ne znam kad i ne znam gdjeeee..
ma kakvi. i ono prvo takmičenje je reklamirano kao krateži pa na kraju ispadoše stotine karaktera.
E, a ovo je zamišljeno - bar kako sam video tu nezvaničnu najavu - kao tipa 140 karaktera BEZ primera. Definicija u naslovu ima ime i prezime ličnosti i njegov jelte - šaljivi opis. Ne znam šta će biti na kraju, ali tako je Ađilni pričo.
Biće...
Брус се разочарао у такмичења откако сам ја победио на последњем.
Ma jok, ne vole ljudi takmičenja pa neću da ih cvelim...
De, tako je i Yeahbatch pričao "nemoj takmičenja", pa je onda učestvovao i trijumfovao. Ne verujem ja ovima što se bune.
Kratež od 140 karaktera. Interesantno.
не капирам на који фазон на фејсу се учланим у неке странице које први пут видим кад ми пише да сам учлањен у њу.... јел то само лајкује или камера параћин?
prijavi te neka dobra duša pa te admin prihvati - tako su i mene uvalili u sto sranja pa mi sad iskaču neke patike i ženske majice po statusima...
ко ме пријави да га бијем? мислим стварно није у раду.
Pre je bio fazon da menjaju ime i svrhu grupe kad nakupe dovoljno pratilaca. Tipa učlaniš se u ''Zvezdašice su najbolje ribe!'' i onda za mesec dana vidiš da si učlanjen u ''Klub Šumski Tajm aut promo''. Ne znam da l' to i dalje rade.
како смарате, избомбардовали сте такмичења у зајебаним месецима уместо да сад нпр. крајем октобра или у новембру буде неки... ем тад школарци немају дуче, полугодишта и тако та срања, ем ми студенцка говна завршили са октобрима, милина. овим што раде је ионако свеједно
Kolko običnih malih kašika ide u tursku kafu?
47
49!!!!!!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/42_(number)
Kad će biti neko takmičenje sa robno/novčanim nagradama?
Zašto moderatori nemaju bar 50 eura minimalno za svoj rad na sajtu?
Zašto Mumi nikad ne poljubi Mumku u usta?
http://icons.iconarchive.com/icons/deleket/scrap/256/Lock-icon.png
Ima li neko Andrićev predgovor za Kočićevu zbirku pripovjedanja, i ako nema zna li gdje to ima, i kako se može naći?