Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://www.youtube.com/watch?v=oxfY0TaBWUA
Је л' ова балерина стварно има сисе испод оног црвеног или су то само за потребе спота инсталирали?
BALERINE NEMAJU SISEEE
Лолололоо, и ја питам глупости. хД
al zato dupeta, leleee majkoooo :pp
kompenzacija
kako bezbolno odstraniti prst?
Šta su to delovi žarulje? Šta je to žarulja?
prepelica koja svetli...a delovi su joj skrge i plucna kost
ipak poznajem bolje hrvatski od engleskog al hvala svakako!
Treba mi podhitno provereni torent za PES13 unapred hvala.
Је л' има нека тема за животиње да не чешљам сад по форуму?
nema. nažalost
nijedna.
sem onih seamstotriesosam...
Е јебем ти сајт, прогутао ми је километарски пост.
Налетело ми неко маче пре неки дан, а маче к'о маче, геј умиљато створење, није ми га тако лако отерати у курац. Пошто не могу да држим животиње, контао сам бар неко време да га храним и то, пошто овако мало и изгубљено има да цркне после два дана на улици.
Сад, проблем. Који је фазон кад маче тешко дише, тј. чује се неки звук из стомака, не знам који је тачно курац? Овако делује здраво.
И зашто режи стално, не као агресивно већ као неко отварање уста уз неки благи полукрик, тако нешто? Можда је и нормално, али нисам имао никад мачку па не знам.
Ако имате и овако савете, шта радити, чиме хранити и то. Или да га шаљем у кутији у неки азил или неко такво срање, не знам стварно. Много сладак створ, јбг.
zato sto umire.
Добуџио сам сад мало пост, чисто да дочарам ситуацију. Тешко да умире, пошто ми делује здраво, али шта ја знам.
Našao si ovde da pitaš takve stvari? Pa da pitaš za neku svoju (ne daj bože) tešku boles' našao bi se neki pametni troldžija da te ''uteši'' kako nećeš još dugo. :)
Nazovi bilo koju veterinarsku ambulantu i objasni im te simptome, i znaće garant šta ti je činiti.
Не знам, брате, нешто ми је смор да зовем те ветеринаре, сигурно ће да ме дркају да донесем маче, а за то немам воље.
Потражићу по нету, нема везе.
Neće te drkati. Samo nazovi. Hoće oni da pomognu, a ako hoćeš, daću ti na pvt broj od jednog stvarno dobrog. I čoveka i doktora.
A na netu imaš svašta, i tu se NE SMEŠ pouzdati.
ima upalu pluća verevetno