Разноразно питање

1. Ма чисто да видим шта би могло да буде, сигуро да не верујем сваком срању које прочитам. А видећу да ветеринаре зовем сутра... мада, мислим да није ништа озбиљно.

2. Kako se tačno pišu milje, je l miljee ili jedno e ali sa kviticom?

http://static.kupindoslike.com/Ovalni-rucno-radjeni-milje_slika_O_5469797.jpg

3. Hekler, heklere, hekleri..

4. Меша, ја мислим да су миљеи, ако си мислио на множину од миље.

5. Mislio sam na jedninu Mitke.

Ti Natnat ne mijenjaj postove, za to se banuje a ja ću te prijavit sledeći put. Sad sam samo printskrinovao.

Sad ništa, ali mi je trebalo kako se tačno kaže, pošto u srpskom jeziku postoji riječ milje (metrička jedinica koju Amerikanci koriste, jedan milja je kilometar i nešto) a ima i milje, ukras za televizore i sve ostalo. Đe je Džimi kad mi najviše treba...

6. Kako može da se promijeni nik, treba ti pehar ili to može moderator?

7. rekoh, ako ti nije bilo jasno, šta se odmah svađaš..

8. Metrička jedinica je milja, a hekler je milje. Šta ti nije jasno?

9. Šali se mladi Mešja Natnat. :)

10. kaže se šustikla, šustikle...

11. Šta ti nije jasno?

Nije mi jasno što ne spavam dovoljno pa sebe dovodim u situaciju da me jedno slovo pobrka.

12. A ti Count Zero nemoj da se gađeš riječima koje moram da guglam.

13. Gađi me bumerangom hehe.

14. пост чисто да питање не остане последње на страни
    клот фркет

15. Јел има неко од вас искуства са www.bookdepository.com? Књижара која не наплаћује доставу, а достављају и у Србију. Звучи ми мало превише добро да би било истинито.

16. voditeljka sa bk sto je vodila huga ona sto je ovo izjavila...ae ako neko zna lik ka videu tom,bilo bi super,ili barem ime i porezime njezino

zelis li da pozdravis mamu i tatu...ja nemam mamu i tatu...jaooo super...a to jaooo,super je stalno ponavljala ko robot

17. Ja sam čuo da je jednom klincu, kada je rekao da ide na kopaonik rekla "ne seeeri!" ali nisam video svojim očima, pa ako neko ima i to nek okači.

18. Не бре, говорила је: ПА ТО ЈЕ СЈАЈНО!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.