Разноразно питање

1. kako se može doći do TOP 10 (npr) definicija, reakcija i postera sa najvećim skorom? jel ima to negde

2. nema vise jbg
    bilo je do jaja kad je bilo za definicije
    prva je bila moja baba,al vise nije,valjda je sir i vm prva
    i ono zakljucavanje stana
    i ona defka o bradurini studenta nekog
    usglavno meni su sranje te najocenjenije defke...

3. Је ли неко некад радио приправнички у школу?
    Како изгледа то, мислим не због ђака него професора, експлоатишу ли те или идеш ка' мармун за њима по часовима и $едиш ка будало не радећи ништа?

4. Ćeraju te da majicom brišeš tablu

5. Mogu ti reći kako mi radimo - dobijemo pripravnika i uvalimo mu sve ono što je nastavniku teško, a kad nema ništa drugo da radi onda mu uvalimo da se javlja na telefon ili da raščišćava administraciju ili ga pošaljemo po pivo za raju da ne bude pička...

6. Значи отпиши школу, идемо даље.

7. Је ли неко некад радио приправнички у школу?

Мени је било одлично док сам била приправник. Менторка ми је била супер, уопште није зановетала, нити смо обилазиле часове једна другој. Код мене је само једном био педагог и после тога школска комисија, јер је то обавезна процедура пред пријаву за полагање државног. Нико ми никакав проблем није правио, нити сам залудна седела и бленула у плафон.

8. Ma zajebavam se, obično je to koncipirano tako da te ne opterete preterano ali da ipak odradiš praksu koja ti je bitna. U zavisnosti od struke za koju tražiš praksu škola je verovatno najlakša mogućnost...

9. Зашто се гласови за постере и реакције не рачунају у скор? Ај бар за постере...

10. Da bi bar jedan mali segment Vukajlije ostao čist od loših ljudi.

Volim da razgovaram sa tobom, Valdemare.

11. dobila sam neku bijelu torbicu (skaj, ili tako nešto) i umrljala je slučajno tintom. i pokušala da skinem to acetonom, ne ide, još sam i razmrljala
    kako da odstranim mrlju, jelte?

12. veniš oksi ekšn

13. Da bi bar jedan mali segment Vukajlije ostao čist od loših ljudi.

Ali ja sam dobar čovek, a imam i dosta odabranih postera, i sad sam tužan...

14. iskuvati i venisovati.ili samo venisovati.zavis koliko je to sranje jako.

15. O tome ti i pričam. Kada bi se i posteri i reakcije računale u skor tada bi nagrnuli zli ljudi sa definicija. Pravi zaljubljenik u Vukajliju učestvuje u kreiranju sadržaja u svim kategorijama. Čim vidim da neko ne pravi postere i reakcije znam da je zao.

16. ozb pitam :(

Ne znam zašto misliš da sam ja neozbiljan, veniš oksi ekšn skida tragove DNK sa mesta zločina i zato se vodi kampanja da ga zabrane u SAD...

17. Čim vidim da neko ne pravi postere i reakcije znam da je zao.

Sasvim tačno.

18. Курац вениш! Ал' зато варикина... УчиЈо ја из криминалистике.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.