Разноразно питање

1. radio neke updateove sve zivo od jave preko skype-a i onda i neke sistemske sto mi je ponudio i posle restarta ,nema wallpapera crn ekran a u dnu stoji ka prozorcic na kojem pise : You may be a victim of software counterfeiting. This copy of windows did not pass genuine Windows validation.
    Prozorcic ne moze da se iskljuci ,transparentan je mogu da pomeram ikonice iza njega ,plus dole u taskbaru(tj.pored vremena dole stoji neka plava zvezdica iz koje iskace prozorcic koji mi isto kaze kao ovo gore napisano ,kad kliknem na plavu zvezdu nudi mi neka resenja na netu da vidim)

Ako neko zna kako da sklonim ovo smeta mi i da mi kaze sta se desava ,kontam da je moj windows registrovao da nije oridjinale i sad se buni ??

2. Носи ти то у сервис Армине. Или реинсталирај виндоус.

3. Resih ga , nadjoh pomoc na netu ,brisu se neka sranja ,sve je sad dobro .

4. Е шта би са Сосом, каква је силна срања направио, загуши човек листу банованих. А модератор. Ццц.

5. Znaci, prica kaze sledece... uzeo sam nov mob, i presao sa pripejda na post pejd.. Da li je moguce da ne postoji nacin, posto cekam da mi se aktivira post pejd kartica, da se prebace jebeni kontakti sa pripejd kartice, nego moram rucno? Posto sam probao dubacim tu pripejd u nov fon, i penis...

6. Мени риба у Телекомовој пословници то одрадила. Копирала са старе картице на неки њихов телефон који ваљда користе за те потребе и онда одатле на нову картицу. Пре две године је то било.

7. Значи, узмеш и копираш све одједном са картице на телефон и после на нову картицу, не знам на шта мислиш кад кажеш ручно.

8. Pa da, ali je problem sto mi tu karticu ne cita novi mob... Valjda sam te razumeo, mislim u svakom slucaju je ona morala staru tvoju karticu da ubaci u taj mob, prekopira, i onda da ubaci novu, i opet prekopira...

9. a ako ništa, prekopiraj sa stare kartice na neki drugi telefon (ne mora biti taj novi, može bilo koji, samo da je učitava) sve odjednom i onda ubaci u taj tel novu karticu i prekopiraj sve na tu novu karticu.

10. 2 telefona i 2 kartice iskombinuj kako ti odgovara i blututom prebaci u vidu vizit karte, imaš opciju.
    Nema na čemu.

11. Ako uspem Boxere, ljubicu te u kure. Al' ne pederski... Hvala svima na savetima, ali mislim da je ovo najrealnija opcija, jerbo tesko da ce negde da mi cita, rekao bih da je skenjana, tj kodirana, tj ne moze da cita..

12. Okači jebeni imenik na google i onda ga skini sa naloga odatle na novu karticu, šta kenjaš? :D

13. Ako uspem Boxere, ljubicu te u kure. Al' ne pederski...

NEGO BRATSKI

14. Има ли неко клип из Фемили гаја са Милошевићем?

15. Koji je najbolji sajt/program za skidanje klipova sa jutuba? Da mi ostane jačina i kvalitet zvuka kao na jutubu.

16. jutjub dovnlader

17. To i koristim ali mi se čini kada slušam na mobilnom da su mi pesme koje sam skinuo preko njega tiše.

18. hahahahha zamisljam tu macku sa tvog avatara kako pokusava da pronadje idealan sajt za skidanje i nervira se hahahhaha

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.