Slova su istampana, a potpis je hemijskom Natnat.
Pade mi napamet, da dam drugu koji se bavi fotosopom, da mi to isprepravlja, ali ne znam na sta lici kada se istampa taj pecat stampacem u boji.
Haha Natnat je Boškić :)))
Što će ti jaje i pečat Pero, jesam ti lepo rekao samo sako i cipele/kaiš u tonu. Da mi izljubiš Zorana, nisam ga video deset godina
Staviš Bobe krpu na šerpu, pustiš da čorba ključa, a po krpi pospeš brašna i onda se ono brašno kuva na pari i nekako izvuče so. To sam čula da radi, nisam probala.
I mene su učili stariji dok sam čkolovala, što da ne prenesem iskustva..?
Откуд знам, ваљда зато што је то тежак прекршај и треба прво човеку да кажеш да може да заглави затвор. А и тотално се некако лоше осећам кад чујем да се то преноси међу службеницима. Синуси ми прораде. Идем да скувам чај.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Slova su istampana, a potpis je hemijskom Natnat.
Pade mi napamet, da dam drugu koji se bavi fotosopom, da mi to isprepravlja, ali ne znam na sta lici kada se istampa taj pecat stampacem u boji.
Pa videće se da je štampa, a ne pravi pečat.
Idi izradi pečat :)
Da, idi, kako se ranije nismo toga setili :)))
http://www.gravex.rs/informacije-za-izradu-pecata
Натнат, је л' ти беше радиш у државној служби?
Da
Haha Natnat je Boškić :)))
Što će ti jaje i pečat Pero, jesam ti lepo rekao samo sako i cipele/kaiš u tonu. Da mi izljubiš Zorana, nisam ga video deset godina
Па шта учиш људе да фалсификују печате, побогу!?
Staviš Bobe krpu na šerpu, pustiš da čorba ključa, a po krpi pospeš brašna i onda se ono brašno kuva na pari i nekako izvuče so. To sam čula da radi, nisam probala.
I mene su učili stariji dok sam čkolovala, što da ne prenesem iskustva..?
bob rok, jel si ti debil covece?
koj kurac sa ovim random postovima? cemu? jel ti se nesto prespoji u mozgu, koj kurac?
Pazi ga, briše postove...Jadno, jadno, koliko god da su bili glupi.
Откуд знам, ваљда зато што је то тежак прекршај и треба прво човеку да кажеш да може да заглави затвор. А и тотално се некако лоше осећам кад чујем да се то преноси међу службеницима. Синуси ми прораде. Идем да скувам чај.
ja sam mu obrisao ove mentalne isprdke.
Ako.
Podrazumeva se da to zna.
Uništavaš sistem iznutra, Nato.
Neko mora.
Pa nisam ja rekao da izrađujete pečat kako treba, no ovako, ispod tezge.
A jebemu, ko da to nikad niste radili....
Ma to ovaj što ne može da podnese istinu nešto mnogo morališe...
Ajde ti.