Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hvala obojici :)
Kardigan sam nosio preko košulje jednom u životu (i to je bila teksas), nosim preko majici kada je vako vreme...
Jedino, u nedostatku cipela uzeću crne (ne-toliko sportske) patike...
Nemoj da farmerice budu neke uske, izgledaćeš kao predstavnik DS...
i nemoj da prdis tamo.izgledaces k'o predstavnik...
Ne može patike jebem te!
To su Zoranovi dani,
NE MOŽE PATIKE.
Pozajmiću ti ja ako nemaš, gde živiš?
U Kotlujevcu :P
Kako falsifikovati potvrdu sa pecatom?
Problem ti je verovatno samo pečat?
Obariš jaje, dok je vrelo oljuštiš, a to moraš da istrpiš, vodiš računa da ne pocepaš onu opnicu, brzom brzinom prisloniš na original pečata i još brže pečatiraš gde ti treba.
Citam sad neki forum i naleteo sam na to sa jajetom.
Nisam izmislila, ja ti to iz iskustva. Dok ne probaš i sam nećeš znati.
Obarim kurac, šta ću bez jajeta posle
Ozbiljan sam Pero.
Imaš valjda neke cipele nisi toliki siromah
Ostaje ti drugo valjda.
Cekaj, ima tu jos jedna problematika.
Preko pecata stoje neka istampana slova i potpis. Ako predjem jajetom i to ce preslikati. Zar ne?
На то све што планираш да обучеш, немој да крнеш неко грандовски кајиш и неки огроман ручни сат. Ово за сако и ципеле су у праву, то ти је непогрјешива варијанта.
Ne bi trebalo ako je potpisano hemijskom, ali ako je faksimil u pitanju, verovatno će se preslikati.
http://www.fonerbooks.com/laptop/power_1.jpg
Сјебо ми се пуњач од лаптопа. Одма испод овог џека ми се прекинуле жице па је мало простора да бих спајао опет. Већ сам једном спајао жице али ми се данас опет то све сјебало. Дакле, занима ме да ли могу да купим негде овај џек са пешес сантима каблића да бих имао простора да спојим са каблом који иде из пуњача, то је све што ми треба.
Нису моји прсти, немојте дркати.
obario sam jaje al sad ne znam u šta da ga obučem za zoranove dane a da ne izgleda uštogljeno?
Kopu novi njač, što se cigančiš. Ako se budeš igrao spajanja, opet će se sjebati kroz mjesec-dva.
Неће се сјебати јер ћу моћи лепо да наместим. И окле ми паре за пуњач?