Разноразно питање

1. sugerišem ti da uloviš jednog od njih za pomoć, ja s muzikom veze nemam :)

2. Tema je za muzicko i glasi: Moj osvrt na muziku

Okači naslov teme na onoj temi ''ideje za definicije'' na forumu i sačekaj da neko napiše :) Od mene dosta

3. Ova je slabo ocenjena, ali dosta liči na neki školski sastav
    http://vukajlija.com/muzicka-evolucija-individualca-u-srbiji/583940

4. Zna li neko ima li na filozofskom fakultetu, smer sociologija, negativnih poena na testu opšte informisanosti, kao na psihologiji?

5. Ja bi na tom testu za pogrešan odgovor izbacivao sa fakulteta...

6. Pa koliko gluposti ima, i s obzirom da niko nema maksimalno poena, niko ne bi ni upisao :)

7. Ima li neko nekog, kuma, brata, prijatelja, roditelja, koji se bavi prodajom mobilnih telefona? Ali novih, ne da preprodaje kradene ili nesto lolo

8. Ima li neko nekog, kuma, brata, prijatelja, roditelja, koji se bavi prodajom mobilnih telefona? Ali novih, ne da preprodaje kradene ili nesto lolo

Ja znam da se Zmaj odavde bavi.
    Ali nekog od svojih, jok :)

9. Pu majku mu, dal neko zna nesto o mom pitanju ovde...

10. Al bosanac je, tako da će te zajebati 50%.
    50% će zajebati sam sebe

11. Da li je moguće da nestanu PVT poruke? Imala sam PVT sa Agilnim, sada njegovih postova više nema, kako??

12. Izbriso je postove verovatno

13. Zašto??Jer je sada moderator?

14. Otkud znam pitaj ga verovatno imo gomilu pvt-ova pa pročistio malo

15. Ali moji postovi su još tu, kako je onda pročistio?

16. Ја сад гледам, није обрисао певетеове које ми је слао кад су била она нека такмичења. Ваљда би се прво тога решио да је у питању чишћење. Соња, какве природе су биле те поруке?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.