Разноразно питање

1. Zezanje najvećim delom, i malo pomoć oko definisanja i o sajtu....Ali uglavnom neka opuštena pričica :))

2. Vićeš kad i ona postane mod za par mjeseci....

3. Nešto ne verujem kad su počeli i poruke da mi brišu....

4. Definicije su barem sve još uvek tu :))

5. То је зато да би те заштитио. Хоће да те предложи за новог модератора Савету Модератора, па мора да ти скине све што би могло да те компромитује, јер ти они после прегледају профил да виде јеси ли достојна те функције. Мора да је било нешто шкакљиво, хехе, шта то кријеш од нас?

6. Имам осећај да је то била једна занимљива преписка...

7. "- ćao agi :))
    :uh uh žensko jebote sad daj sve od sebe Agi opravdaj nadimak Vaginalni:
    - Ćao. :)
    - kaži mi kakva je procedura oko odabranih, nisam upućena.. ::ijo jebote kisić mi poslala AGILNI BRATE KOJA SI TI MAGIJA KAKAV ZAVODNIK KAKAV FRAJER MA NEMA ŠTA BRE DVE REČI I ONA P A D A:
    - Pa u esenciji, tu i nema neke enormne filozofije. Srž same biti je kvalitet definicije. Potrebno je da bude napisana radi ispunjavanja vlastite svrhe- dakle, da definiše nešto. Istinski larpurlartizam, ako si čitala Borhesa :)
    - aha.. Pa i nisam baš.. Nadam se da mi ne zameraš ;
    "
    KO ZNA KAKAV JE NASTAVAK USLEDIO

8. Соња, знам како да вратиш те поруке, али не бих овако јавно. Јави ми се на ПВТ, па ћу ти образложити детаљно.

9. Je l ovo Slavko loži Agilnog?

10. GM hvala ali neka, verovatno je iz nekog razloga i najbolje što ih više nema, samo sam se začudila ali verovatno je to što ste rekli da ne bi drugi modovi gledali, mada ja ne vidim razlog. I, mislim da preterujete, to je bilo čisto zezanje,a sad nazovite to škakljivo ili ne.... ;))

11. Lepo Sonja, svoje postove mozes kad hoces da obrises..

12. Мислим да је то схватила досад.

13. Ma, niste me najbolje shvatili,neću ja ništa da brišem, taman imam uspomene, bar deo.... ;)
    Hvala vam ipak, svima na pomoći!

14. СОЊА ШАЉИ МЕНИ ХОТ СЛИКЕ, НЕЋУ НИШТА БРИСАТИ СЕМ МОНИТОРА, ХЕХЕ

15. Može neko da prevede: LIBERATE TUTEME EX INFERIS.

16. Javljate l se vi na fiksni telefon?

17. Skoro uvek kad sam se javio na fiksni, zajebo sam se.
    Ili je neko pogrešio broj ili me neko smarao.

18. Zato ja imam uplaćen identifikator poziva.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.