Разноразно питање

1. Što je obrisana definicija Med koja je pobijedila na temu Lovačke priče?

2. Mislim da je obriso sam Gavrentije, jer mu se squrčilo da ga kritikuju u komentarima da je plagijat i tako to.

3. Pa i ja mislim da je plagijat. Aj ako imaš pristup groblju printskrinuj je ili prekopiraj oću da je izguglam.

4. Piše na groblju da je autor obrisao. Nije trebao, jer niko nije dao dokaz da je plagijat.

5. Eto.
    http://i.minus.com/jbzU6OgUegVpGG.png

Сећам се, бејах млад још, тек што сам добио парохију. Фино сеоце неко, лепа црква, имали смо и сеоску салу, а људи вазда добри и поштени. Приближавала се прва зима, вели мени попадија да идем у дрва. 'Ајде, шта ћу, морам. Боље док не обели. Позајмим трактор ту од једног комшије, спакујем стилку, ланац, секиру, и правац шума.
    Оборио ја први шумар, раскресао гране и иструпио, па сео да припалим једну. У једном тренутку, осетим да ме неко тапше по леђима. Ко је сад, никог нисам повео, последња кућа је бар два километра далеко? Окренем се, кад оно, мече! Гледа ме, некако тужно, чини ми се, само што не заплаче, и показује ми шапом да пођем за њим. Ја шта ћу, 'ајде, кренем. Идемо ми тако, мече испред, ја пратим. Дођосмо до потока, кад испод једног храста, седи мечка и плаче. Мене било мало страх, ал' 'ајде, шта је ту је, да видимо о чему се ради. Приђем на неких десетак метара, нисам смео више, мечка ме погледа, па ми шапом показа да јој приђем. Ја полако, бојажљиво, миц по миц, дођем на метар од ње, кад имам шта и да видим-забоо јој се ексер у шапу и не може да извади. Извадим јој ја онај ексер, скочи мечка, ја помислих готово, уби ме, кад она узе мече и одоше. Прекрстим се, рекох хвала ти Боже, и вратим се. Натоварим дрва, и кренем кући.
    Излазим из шуме, кад поред пута стоје мечка и мече и машу ми да станем. Ја зауставим трактор, сиђем, а она приђе и пружи ми теглу меда да понесем кући. Био је то најбољи мед који сам икад пробао.

6. http://u.vukajlija.com/forum/teme/23402-fotografije-vukajlijasa?strana=43#post_2500537
    zašto se ovo ne otključa
    pa ako neko spemuje banujte ga, imam sliku za kurčenje a ne mogu okačiti

7. Kažu ljudi plagijat, vic. Ja taj vic nisam čuo, saće ispadne da jedem govna al nisam ga čuo. A ni pročito na netu, što ne isključuje da ako bi guglo vic da ga ne bi našo kao i 90% stvari što je napisano do sad.

8. То је најпознатија лажовска прича у земљи и безобразлук је ако је то неко хтео да искористи за такмичење.

9. данас свако има приступ гробљу

10. Jbg, Bač, kriterijumi su isti za sve kategorije sadržaja, neko je budžio reakcije, neko postere, takomujekakomuje.

11. Bila plagijat il ne, nekvalitetna je, ja mogu onakvih priča smislit 10 dnevno.

12. Jedna od najrasprostranjenijih lovačkih priča, definitivno plagijat.

13. хаххахахахах

14. Zašto je Roberto bomba napustio sajt?

15. Sta je sa dejsom, on je dobro pisao?

16. Bukvalno. Aktivirala mu se bomba u džepu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.