Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Zasto Kajzen ne adminise?
Зато што га боли патка...
Да ли је офсајд, ако лопта у путу од играча који је шаље и играча који је евидентно у офсајду закачи играча противничког тима?
Da.
Мислим да би требало, али сјећам се финала лиге шампиона чини ми се, или чега већ, кад су играли реал и барса, био је онај слободњак споран јер је била таква ситуација. Ту они воле да украду, боли их курац
Ако је играч био у офсајду када је лопта била упућена од његовог саиграча онда ДА.
Ако играч није био у офсајду када му је његов играч додавао лопту али када је закачила противничког играча он се нашао у офсајду онда НИЈЕ.
Мало закомпликовах али ваљда је јасно.
Дадох јуче такав гол у ПЕС-у... Руни бре био шурнаес метара иза последњег играча, али је један њихов мало скренуо лопту, и признаше гол...
ЕДИТ А логично је да буде, ако је на одбијену лопту офсајд зашто не би и на ово био...
Neki bag u igrici, vjerovatno je unio podatak da je lopta došla u posjed, a ne da se odbila od igrača. Al' to je ofsajd, sigurno.
Е ту је она цака, ако судија слободном процјеном закључи да је противнички играч имао намјеру да игра у том смјеру са лоптом или шта већ онда није офсајд, то је ово што је горе Смарко причао, могу да украду ако им је ћеиф.
Довео сам Рунија у Раднички из Ниша, па судија није знао где се налази од шока. х)
Баг бре, мени се дешавало да дам гол, и оно лагано пише гол-аут, и приказује ми успорени снимак, види се да је лопта ушла, и лагано се настави меч само :)
Исто тако ми се десило да рокнем лопту у спољни дио мреже и да буде гол :)
Хм, ја немам таквих проблема, ово ми је први такав трип а и то може да се рачуна да и није баг него "грешка судије" х)))
Ali je starija namjera igrača da doda loptu saigraču u ofsajdu. Po pravilu pomoćni sudija bi tog momenta digao zastavicu. Ukoliko se lopta odbije i time se spriječi protivnički tim u namjeri da da gol - glavni sudija pušta prednost. Ukoliko se aktivira igrač u ofsajdu - svira se ofsajd.
Тај рад
Mene interesuje da vi mene kazete kad je najbolje vreme za pisanje defki da ima sto vise glasova. Ovako napisem defku, bude 10 glasova maks.
Кад други читају.
http://www.youtube.com/watch?v=B0FjZ0sg-OU
Ево о овоме ти причам. Ваљда ме разумијеш.
Ово је по теби онда чисти офсајд, био је у офсајду и када му је саиграч упутио лопту а и када се одбила од противничког играча, али судија није свирао офсајд, зашто?
Шалим се, гле' обично после 12 читају људи... Тј после 12 увече, а и ујутру, не знам тачно кад јер никад нисам будан, али кад год се пробудим Џони курајбер ме претекне са дефком која је написана ујутру, што је јелте и данас случај, око 10:30 је написа'
Лолчић, ово су била два одбијања, наравно да није офсајд то. Изиграше се са лоптом па бачише противничко, нема ту офсајда
Не капирам какве везе има и да је било десет одбијања, играч противнички није дошао у посјед лопте. Ваљда је то тако, требало би питати ЧАВЕЗА он је ваљда судија, да нам он са стране судије каже нешто паметније.