Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Lolčiću, na ovom klipu se vidi - čovjek šuta, ovaj je u ofsajdu. Protivnik blokira, lopte se odbija u pičku materinu. DA JE POSLIJE ODBIJANJA IGRAČ U PLAVOM DRESU KOJI JE BIO U OFSAJDU DOŠAO U POSJED LOPTE AKTIVIRAO BI SVOJ OFSAJD I LOPTA BI MU SE ODUZELA. Al nije. Odbila se od igrača u bijelom, došla u posjed drugog bijelog igrača koji je, u cilju da otkloni opasnost, nespretno reagovao. Igrom slučaja lopta je krenula u pravcu igrača u plavom koji je maloprije bio u ofsajdu ali za njega ofsajd više ne važi jer lopta nije bila upućena od strane NJEGOVOG SAIGRAČA već od strane igrača PROTIVNIČKOG TIMA tako da tu nema riječi o ofsajdu. Ne znam šta komplikuješ kog kurca.
DA, OFSAJD JE.
Ај ти мени реци како си ти закључио да је дошао у посјед, шта ако је судија закључио да није? И да је то одбијање?
Како год, моја сва прича се своди на то, да судија може да процјени да ли је било одбијање или је дошла у посјед противничког играча, и онда ту долази фора да те може зајебати како оће.
Da li se išta rešilo po pitanju uplate ktitora iz Republike Srpske?
Јесте. Кајзен смањио карту за центротрансове аутобусе за 30%, значи из Банџалуке до Павловић моста повратна карта 30км, и да додам постоји шалтер у Кристал банци чим пређеш преко гране.
Majstore, ima izać'...
Prvi nije došao u posjed pošto je blokirao šut (logično, lopta se odbila), drugi je došao u posjed zato što je u nastavku akcije odigrao potez kojim je htio otkloniti opasnost po svoj gol što se u našem narodu zove - nabi je u tri pičke materine od gola. Međutim, mazgov je gurnuo loptu ka protivničkom napadaču.
Jel to toliko teško za tvoj napaćeni mozak?
Bog vas jebo, vama je sve nešto u domenu zavjere - ZAJEBO SUDIJA ZATO ŠTO MU SE MOŽE.
Јесте тешко је, ти си тежак, и судија ће те зајебати знам ја њих добро.
Само ти си пглу да сконташ да је то у већини случајева слободна судијска процјена.
Gde mogu i da li jos uvek mogu da zamenim stari kovani novac koji ima grb Jugoslavije(dinar, dva dinara, pet i neka desetka)?
Da zameniš za šta?
Pa stari novac od dinar, dva, pet sa kojima ne mogu vise da placam po prodavnicama a imam dobrih pet hiljada u metalu ali sa grbom Jugoslavije, a treba da idem na neki seminar pa mi sad trebaju pare(probusis flasu od koka kole, pocnes da studiras i svaki dan ubacis metalne koje ti vrate kao kusur, pa se nakupi). :)
Pa jedino da se raspitaš u prvoj banci...Dokle je beše to bilo u opticaju regularno?
Što meni niko nije rek'o da Pantela ima tviter?
A?
http://twitter.com/#!/BratPantela
:D
pojma nemam ok hvala
Počneš da studiraš u jednoj državi a završiš studije u trećoj. To ti ovde ne gine, pa makar sve u roku davao.
Nije moguće, zato što su pravila striktno određena. Slobodna sudijska procjena ide u slučajevima kada pravila nisu striktna,dovoljno opširna i dovoljno razrađena.
Što meni niko nije rek'o da Pantela ima tviter?
A?
http://twitter.com/#!/BratPantela
Лолол, нисмо ни ми знали х)
Е а криво ми што се вас двојица и даље расправљате, ја добио одговор свој одавно, нема потребе за тешким речима :Р
Nema veze, cilj je naučiti pravila plemenite igre.
Има Вукајлија своју фудбалску репрезентацију?
Нема. :( А требала би да има. :)
Ај да је организујемо? :Р