U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Јуче ми истекао... Који смор... Уплатићу ктиторштво за вјек и вјекова... Идем по чекове...
slepi, instaliras adblok
ОПАААААА Хвала, децхко... mwa mwa <3 <3 <3
Пратиш Мешалину и Фејза. :Д
Ја?
Па ваљда.
Да... Што? Је л' грех?
Не.лоло
Само обзервација.
Ај да не спемујемо. :А
Kako da me prođe mamurluk jebeni?
Ranisan i Kafetin. Neće da te prođe, ali nećeš ga primećivati.
Nemam te lekove. Nešto drugo
Pa bilo šta za glavobolju. Mnogo vode. Ako imaš nešto slatko. Soda bikarbona. To meni pomaže, sad jebiga, otkud znam...
е не знам где друго да питам па ајде овде, смислио сам дефку ''идем да се напијем да заборавим'' јел постоји то већ ? неколико последњих мојих је било ненамеран плагијат па сам се сморио жешће.. и ово није трол зато не одговарајте као трол замолио бих вас..
zli kurce, kliknes na tab DEFINICIJE i desno imas pretragu. tu kucaj sta ti je volja i vidi jel plagijat ili ne......
dje da nadjem kjigu Dragomira Krpica - "Fizicka mehanika", al da kupim, ne da najmim?
Возио по пешачком. :)
Kontam da ne otvaram temu, već ih ima ko Japanka pubičnih dlaka.
Koji je najbolji internet provajder (pod najbolji podrazumevam najjeftiniji) u bgu.
Dokurčilo mi je da dajem soma i po za 1mb brz internet, a znam da ima mnogo bolje.
Samo ne znam gde, šta, kako. Bilo bi lepo da ne padne kulijana! :)
Paaaaaaaaa...
ako si u mogućnosti da uzmeš SBB kablovski net, nemoj to da propustiš. Što se tiče ostalih, imaš Telekom i Verat od ovih jačih (ima ih još ali za ove znam da su jaki). E sad ako tražiš najjeftinije mislim da je SBB najjeftiniji po odnosu cena/protok.
Živ bio. Sad ću da pogledam na njiovom sajtu. Imam njihovu kablovsku tv. To preko toga ide majku mu? Dunđer sam za teknologije.
Па не мож', не смеш да возиш по пешачком, нити да се паркираш и заустављаш на њему, тако да немаш предност хД