Разноразно питање

1. Gazi da jebemo dok je vruća lolo

2. лепи поздрави! питање за надлежне: да ли могу да отворим тему за нову политичку странку чији ћу ја бити председник? чисто да представим јавности политички програм, ставове, позицију, идеологију и циљеве странке.

сретен

3. Ne. Sve stranačke teme su nakon prebacivanja u igre zaključane.
    Ne tolerišemo podele na sajtu.

Črča

4. Moze li neko nabaciti link s onim grkom sto se ubacuje pred kameru iz pozadine i podjebava imitirajuci macku, kera i prase?

5. Ако возачи морају да стану на пешачком прелазу да би пешаци прешли улицу, да ли то значи да возачи морају да стану на пешачком кад се на њему налазе друга кола и пусте их да прођу?

Чек, чек, чек... Ти си возио по пешачком или су пуштао неког ко вози по пешачком да прође? х)

6. Što mi se stalno gase ekstenzije na čromu?

7. како се зове песма у позадини? http://www.youtube.com/watch?v=2US2ABBqN0o

8. Pesma ne postoji. Otpevana je tokom snimanja emisije u jednom delu Sibira i to je tamošnja narodna muzika koja (osim u ovom snimku, u posedu RTS-a) ne postoji snimljena.

9. Ali zato postoji par dobrih definicija o njoj.

10. Пих 'леб му јебем... Хвала вам... :)

11. http://i1009.photobucket.com/albums/af219/Cobanin/Untitled-7.png?t=
    Ja ga terminatujem on se vrati.Kako da ga terminatujem za svagda?

12. Да ли се аеродромска такса на Бг Аеродрому плаћа засебно или је урачуната у цену карте?

13. Мислим да је засебно, мада нисам сигуран.

14. Koja je fora sa nekim pesmama na jutjubu, kada ih pustim zavrse se i krene sledeca na listi, sama od sebe. Sto ne kazem da je lose, ali se desava samo na nekima. i Kako da podesim koje ja hocu da mi se pustaju redom, a kako da ovo npr. zaustavim i da sam pustam jednu po jednu?

15. seljacino, moguce da si pustio nesto sa neke plejliste, i onda samo ide dalje....

16. Сељачино
    Вероватно не гледаш где кликћеш па кликнеш на плејлисту, тако сам ја док нисам извалио шта заправо радим. :)
    Или су неке песме тако повезане по дифолту.
    А за ове које ти хоћеш редом само направиш своју плејлисту. За то ти треба налог отворен, наравно. За заустављање и пуштање, ваљда изађе доле једна трака на којој су поређане све песме које иду следеће и које су биле? Ту можеш да маневришеш.

17. Ima neki autoplay u donjem desnom uglu, sad sam ga iskljucio...nije to losa stvar za ubuduce. :)

18. Reklama, uplati ktitora.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.