Разноразно питање

1. фала раде и овде

2. IMAL KO PDF OD KNJIGE ROGOVI?

3. Kaizene, jesi li to uspeo da jebeš i reakcije, majke ti?!!!1

4. Niste trebali rulet da zatvarate. Jednostavno ko ne postuje pravila ban i to je to. Moglo je da se uvede da ko se takmici bira hoce li jedan ban i pet dana banije ili da ima pravo na dva al da bude deset dana.

5. A i niko te ne tera da rizikujes ban, tvoja je odluka.

6. Niste trebali rulet da zatvarate. Jednostavno ko ne postuje pravila ban i to je to.

A jebi ga kad ljudi ne mogu tri prosta pravila da pročitaju i da ih se kolko tolko pridržavaju. Nego, to videlo da sam sebe predlažeš za odabrane i odmah daaaaaaaaaaaaaaaaj da se predložim, kr bu kopi pejst link evo ja ja ja ja pa tek onda, možda, pročita pravila. Stvarno je postalo nemoguće pratiti.

7. Viđam često ovu pojavu. Da budem iskren, dok sam ja bio u banu, dolazio sam sa drugog naloga ponekad i pisao ali nisam tražio odbanovanje.
    Elem, neki autori koji se aktivno viđaju na sajtu, čim dobiju ban od nekoliko dana ili desetak zbog prekršaja na forumu ili četu, budu posle nekoliko dana odbanovani. Zašto to? Banovanje nema smisla onda ako može da se dođe sa drugog naloga i traži odban. Nemojte onda prosto ni banovati kada odbanjujete posle par dana uz napomenu ''greška'' ili bez nampoene.

8. Ko su ovi "Treća Srbija"? To neki srodnik radikala i koštunica ili šta?
    Mrzi me da im čitam program a svuda vidim plakate.

9. Ko su ovi "Treća Srbija"? To neki srodnik radikala i koštunica ili šta?
    Mrzi me da im čitam program a svuda vidim plakate.

Srodnici Dveri, ali demokratskija opcija.

10. Bavi li se neko od vas CNC mašinama?

11. dal je realno da nema definisano NATRTITI SE?!!!1

12. Оћеш у пример да те ставимо?

13. Bolje da nema nego da bude bezvezve definisano samo da bi postojao taj izraz u vidu definicije.

14. Bolje da nema nego da bude bezvezve definisano samo da bi postojao taj izraz u vidu definicije.

Zato ostavljam nekom drugom da definiše taj izraz... :)
    ne odgovara mi ovaj drugi link što si bacio...

15. Jel ima iko ovdje iz Bukovca (kod Novog Sada)?

16. Који начини финансирања НВО-а постоје?
    Донације
    Грантови
    Даље?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.