U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Čitaš Šekspira? :)
Mišiću, pripremaš se za HNK :)
Svakodnevno brate.
Čim rečenica počinje sa Mišiću dalje ne čitam.
Verovatno zato što se ne prezivaš Mišić pa znaš da se ne obraćaju tebi?
Ко је Стево Вишекруна што лупа шамаре?
Ја мислим да је измишљен. А можда и није...
http://www.youtube.com/watch?v=YfieN2_oWYs
Послије гледања те епизоде сам и поставио питање.
Inače, u seriji je Stevo Višekruna najjebeniji Udbin agent, bivši oficir jelte, rodom Ličanin (mislim da su ga jednom oslovili i sa PUKOVNIK VIŠEKRUNA al nisam siguran).
Lokalni superheroj, uvijek je u nekoj situaciji kada neko pravi sranje NAIŠO VIŠEKRUNA I KAD MU JE ODVALIO ŠAMARČINU!
Kolega Šolaji, Krstanu i onom trećem, neam pojma sad.
Пита ко је Вишекруна у стварном животу, пошто често стварним ликовима дају неке улоге. Вишекруна је измишљен, али готиван лик свакако.
Кад спојим ово из клипа и Скочимишов пост, пада ми на памет да би Вишекруна могао бити лик који обједињује у себи Симу Дубајића, Јову Капичића и сличне типове. Титов кабадахија, страх и трепет за народ.
Ne shvatite ovo kao da prozivam nebeski narod ali moram pitati da li je po vama teorija Jovana Deretića kompatibilna sa kreacionističkim pogledom na svijet?
Da li je zamislivo da neko u isto vrijeme bude pravoslavac, pa samim tim vjeruje da je svijet nastao prije nekih 6000 godina i poklonik Deretićeve teorije prema kojoj Srbi postoje već minimum 7000 godina?
Da li je moguće smatrati da su Srbi postojali prije univerzuma i postigli samosvjesnost još u idejnom svijetu?
Pazle.
Aj ne jedi govna.
Каће дотворите тему за изборе?
Kažu da postoji pandur Višekruna, isto strah i trepet, Ličanin. Jebem li ga sad.
Teorija relativnosti - u vreme kad smo mi nastali nije postojalo ničeg, Gospod reče "Neka bude svetlost" i mi nastadosmo. Obzirom da smo bili svetlost tom brzinom smo se i kretali pa je za nas vreme funkcionisalo drugačije. Otud smo mi stariji od Univerzuma jer je on ostao da se kreće običnom brzinom dok smo mi išli brže od svetlosti.
pun backi jarak i temerin Visekruna...cesto prezime...
i torbicinom cimeru Nedzadu ili kako se vec zove je raspizdio samarcinu...i ziku je tri puta osamario pa se zato i propio...jedino mislim da nije raspizdio samar samo Marijanovicu
Што не може се мења аватар сунце крваво пичку?!
Dajte Jeahbachu krunu da mož da menja avatar.
Koje sve karakteristike treba da ima naučni rad? Konkretno, rad je iz srpskog jezika.