Naravno da ne, pušim ronhil, potkorvlje cijelo moje, imam kola od 16 ventila ispred kuće parkirana a još malo i motora a kupio sam danas pojačalo za bas od 25W.
Zadovoljan sam skroz životom.
zeleo bih da znam zasto je moja definicija pod nazivom "Masna metalika", koju sam pisao 20 minuta, obrisana u rekordnom roku?
Kao što je Natnat objasnila, a pritom je i pokušaj trola, pokretanja lavine komentara, ili tako nešto. Bolje iskopaj neku staru definiciju tog tipa, pa se nadoveži dvehiljaditim komentarom u diskusiji koja se nikad ne završava.
znaci tebi je dunulo tako da obrises, iako nije bila na forumu ni 5 minuta? Samo zato sto se tebi ne svidja? Demokratija, nema sta. A komentari ako ti smetaju, zasto onda ne ukinete opciju kometnarisanja? koja je onda svrha toga? Kontradiktornosti u nedogled.
Obrisana je zato što su takve definicije viđene milion puta, a ova nije donela ništa novo. Komentari ne smetaju, naprotiv, ali prepucavanja masne-metalike/ovi-koji-to-nisu smoriše.
Ako ima neki hemičar ovde, bio bih mu zahvalan ako bi mogao da pomogne sa odgovorima na sledeća pitanja:
1. Na osnovu promene ph i polarnosti opisati koja metoda je napogodnija za razdvajanje supstanci iz sledece smese.
a)50% kokain-hidrohlorida i 50% supstance nerastvorne u vodi
b)50% kokaina i 50% supstance nerastvorne u vodi
2. Koju metodu izolovanja supstance treba primeniti u slucaju:
50% kokaina I 50% supstance rastvorljive u vodi
50% kokaina I 50% cvrste supstance nerastvorne u vodi
3. Koju metodu primeniti za razdvajanje
a) kokain hidrohlorida i cvrste supstance
b) kokaina i cvrste supstance
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Mogu li kako da vidim na koje sam sve sajtove registrovan sa gmail nalogom recimo?
možeš filteruješ po riječi "register" i provjeriš.
Inače gdje živiš?
U Milovu Goru.
Zašto ne voliš Mila?
Daj mi ime jednog čovjeka van DPS-a da bi bolje vodio državu od njega (ne mora biti sa političke scene)
Niko, sve bi ja njih makao iz politike. ka što reče neko, opozicija 20 godina gubi svake izbore, maknite se iz politike onda.
Nego, ol da ideš? https://www.facebook.com/pages/Revolucija-u-Crnoj-GoriSvi-na-ulice/255670197942447
Ja bi Miška Vukovića tukao daljinskim u glavu, koliko mi je to antipatična lobanja.
http://www.dps.me/images/stories/2miodrag-vukovic.jpg
Naravno da ne, pušim ronhil, potkorvlje cijelo moje, imam kola od 16 ventila ispred kuće parkirana a još malo i motora a kupio sam danas pojačalo za bas od 25W.
Zadovoljan sam skroz životom.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1600975_256061957903271_1371314125_n.jpg
Poznata mi ova desno odnekud.
Ima dobar biceps u svakom slučaju.
Ova lijevo mi djeluje kao prototip ženskog ubice iz kineskih akcionih filmova.
Ako je Zemlja okrugla, znači li to da samo idemo ukrug?
Jooj ala razvaljujem s aforizmima.
zeleo bih da znam zasto je moja definicija pod nazivom "Masna metalika", koju sam pisao 20 minuta, obrisana u rekordnom roku?
Da nije zbog ovoga?
http://www.dodaj.rs/f/40/Xg/4anGhGEu/untitled.png
Kao što je Natnat objasnila, a pritom je i pokušaj trola, pokretanja lavine komentara, ili tako nešto. Bolje iskopaj neku staru definiciju tog tipa, pa se nadoveži dvehiljaditim komentarom u diskusiji koja se nikad ne završava.
Meni defke o masnim metalikama nikad nece dosaditi
znaci tebi je dunulo tako da obrises, iako nije bila na forumu ni 5 minuta? Samo zato sto se tebi ne svidja? Demokratija, nema sta. A komentari ako ti smetaju, zasto onda ne ukinete opciju kometnarisanja? koja je onda svrha toga? Kontradiktornosti u nedogled.
Obrisana je zato što su takve definicije viđene milion puta, a ova nije donela ništa novo. Komentari ne smetaju, naprotiv, ali prepucavanja masne-metalike/ovi-koji-to-nisu smoriše.
Pročitaj pravila korišćenja.
Hahaha, Agilni se ubi od objašnjavanja i onda uleti Ciklon sa jednostavnim "Pročitaj pravila" ahahaha
Ako ima neki hemičar ovde, bio bih mu zahvalan ako bi mogao da pomogne sa odgovorima na sledeća pitanja:
a)50% kokain-hidrohlorida i 50% supstance nerastvorne u vodi
b)50% kokaina i 50% supstance nerastvorne u vodi
2. Koju metodu izolovanja supstance treba primeniti u slucaju:
50% kokaina I 50% supstance rastvorljive u vodi
50% kokaina I 50% cvrste supstance nerastvorne u vodi
3. Koju metodu primeniti za razdvajanje
a) kokain hidrohlorida i cvrste supstance
b) kokaina i cvrste supstance
пао ти кокаин на под, па си га покупио са све прашином и трошкама леба? :(