Разноразно питање

1. gledaj na ju tjubu one motivacione videoe (kako se kaze video u mnozini?), posle 7-8 klipova umislices da mozes za mesec dana da postanes milioner i prvak u MMA...posle par sati se opet sjebes kad ti dodje iz dupeta u glavu da si niko i nista, al bar deluje na par sati

2. Ma kakvi to, mene ti klipovi nerviraju, to mylyca gleda da se uzdigne haha. http://www.youtube.com/user/SpionZapping/videos

3. Ne slušaj ga, Mešo, ja sam bio u gadnom bedaku i pio pune dve godine ta sranja. I ksalol i flunisan/flunirin(jedno te isto) i ništa.
    Još uvek sam na Zoloftu jer kao treba da ga pijem ko terapiju, a osećam se mnogo bolje. Garantujem da mi nije bolje zbog leka, već što sam se puno promenio, promenio stav i način razmišljanja...

Nema te čarobne pilule...baš kao i za mršavljenje. ;-)

4. rivotril se pije uz rakiju

5. najveci korisnik i preprodavac droge na sajtu ti si upravo rajderu

6. Nemam ja problema s prekomjernom težinom ako si na to mislio, imam 80 kila i visok sam između 1.7 i 1.8. Problem je psihičke prirode, previše razmišljam, tačnije ne mogu da naredim mozgu da prestane da misli i iskulira malo. :) To je zato što je besposlen, moje mišljenje.

7. Šta jedete govna? Omladina da se liječi od depresije a ništa teže od kašike ne diže?!
    Hahaha pa to ni nije bolest za mene, niti za bilo kog normalnog čovjeka, nego je klasifikovano tako da bi se plaćali tretmani kod psihoterapeuta na zapadu.
    Ono, živio sam sa gomilom boleštija i dan danas živim sa nekima i ne žalim se nikada na one duševne prirode jer su to u dobrih 80% slučajeva samo izgovori za ljude da ne rade, ne uče, izvlače se iz društva i sl. a ne bolesti.

Usuđujem se ređi da je 99,99% ljudi sa deprom samo lijeno, 99,99% ljudi sa opsesivno kompulzivnim poremećajem zapravo "pati" od hipohondrije, 99,99% ljudi sa socijalnom anksioznošću su ružni i nesigurni u svoju inteligenciju itd.

Naročito me nerviraju oni "Eee brate, imam ou si di i insomniju, mnogo sam kul sad" tipovi. Takvim samo kažem da nijesu i da to uopšte nije kul... logično ovo prvo je toliko smiješno da ne zahtijeva liječenje nego smrtnu kaznu za onoga ko se hvali time kao nekom kul bolešću...

EDIT: Mislim, džaba oni ta govna klasifikuju kao bolesti. Mogu biti bolesti samo kada su jako, jako izražene a sve ove prosječne depre i slična govna su smiješne i onaj ko smatra da "boluje" od njih bolje neka nađe nešto da jebe ili bar nek se zaposli pa kupi sebi vještačku pizdu.

8. ja sam socijalno aneksiozan hahah

al to je mojom krivicom, sam sam poceo da se zatvaram u sebe....dok sam kao mladji uvek bio alfa i omega gde god se pojavim....sad sam se sroljao i postao mali onaj mis najmanji

9. a kontam da je lek samo u glavi....jednostavno kazes sebi DOSTA JE ovako i krenes u napad pa sta bude bude

10. Pa i nema neke sporedne efekte zoloft, tek poneki suicid...

11. Ja plijenim ironijom.

12. ima velike razlike između asocijalnosti i socijalne anksioznosti.
    Asocijalan je npr. gama mužjak koji ima sve karakteristike alfe osim što ne želi da se petlja sa drugim ljudima.
    Socijalno anksiozan je delta koji ima sve karakteristike bete i uz to želi biti van svih društvenih zbivanja.
    To su obično ljudi koji istripuju da su mnogu kul jer su neki samotnjaci a zapravo su šitčina najgora pogrbljena sa karijesom na prednjim zubima, mlitavim sisićima i kurčićem od 5 santima.

EDIT: Logično tripuju da su prepametni iako imaju komplekse od toga što u njihovoj okolini postoje daleko, daleko inteligentiji ljudi.

13. a kontam da je lek samo u glavi....jednostavno kazes sebi DOSTA JE ovako i krenes u napad pa sta bude bude

Baš to. Problem je što se ljudima desi neko sranje i oni se naviknu kako im je sranje jer ih neko sažaljeva i onda ubijede sebe da je stalno tako.
    Pizdarija obična u 99,9% slučajeva.

14. nista nisam uspeo da skapiram sad ovo sa omegama i deltama, koji sam ja od ovih?

15. to sam moraš da otkriješ pezose.

Alfa je onaj koji je socijalan i ima želju da dominira u društvu.
    Beta je onaj koji je socijalan ali nema želju da dominira u društvu pa je stoga dominiran od strane alfi.
    Gama je onaj koji je asocijalan, nema želju da dominira u društvu ali ne želi ni da neko njime dominira i to mu polazi za rukom jer je snažna ličnost.
    Delta je onaj koji je asocijalan, nema želju da dominira u društvu i vjerovatno ne želi da neko njime dominira ali je fizički i psihički slab i na kraju postaje predmet sprdnje

16. Postoji mnogo tih klasifikacija pakle, ovo je jedna od jednostavnijih.

Znam da se negdje pominju i nekakvi sigma mužjaci, mada kapiram da se u ovu uklapa najveći dio muškaraca.

http://i1052.photobucket.com/albums/s454/ZrogiX/Gamgams.png

EDIT: Jedino nijesam siguran da li se te podjele odnose isključivo na ljudsku vrstu ili i na izvjesni dio ostalih životinja. Kapiram da je gama mužjaka teško naći među ostalim životinjama npr.

17. Depresivni ljudi ne zele da budu srecni. Oni zele da budu nesrecni kako bi potvrdili da su depresivni.
    Ovo iz nekog filma al mislim da je tacno.

18. ja sam nesiguran u sebe i svoje sposobnosti. Al to jedino mogu da resim sam sa sobom u glavi.

ja sam depresivna iskompleksirana bezvredna picka

19. Depresivni ljudi ne zele da budu srecni. Oni zele da budu nesrecni kako bi potvrdili da su depresivni.

Da, potvrdili da su depresivni, ali više da bi sami sebi potvrdili da su bili u pravu.
    Samo na trenutak postanu srećni kada shvate koliko su nesrećni i to malo srećice ih podstiče da nivo depresije stalno drže na nivou.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.