Разноразно питање

1. upadaš fazon ''ja ću sad da vam objasnim šta je depresija'' kao da si liječnik sa 30godišnjim iskustvom iz te oblasti

To je vejvov nastup. Samo ja kao neko kome je on kakav-takav rival imam pravo tim tonom da govorim! kekeke :)

2. koliko puta sam udario i bio udaren.

Bio sam tučen i ja sam tukao. :)

3. Još ni diplomu niste uzeli a palamudite uveliko. Pih.

4. Još uvek sam na Zoloftu jer kao treba da ga pijem ko terapiju

o depresiji govorim iz iskustva u kojoj sam bio pune 2ipo godine (naglasak na bio), a to je podjednako dobro, ako ne i bolje od diplome...

I'm confused

5. Makarone štas ti imo iz genetike a a a :)

6. Osmicu, nije me nešto posebno zanimala :)

A i smiješan je veličinom kakvih tek kasnije ima. Drži se Rajderu!

7. Medvjediću, radi se o simptomatskoj terapiji ako sam dobro upućen, tj. simptome odstraniš ali ne i uzročnika jebi ga, tako da može i dalje da bude na terapiji i da bude zdrav po onoj definciji SZO.

Inače, ima dosta tih zabluda o kauzalnoj i specifičnoj terapiji koje ljekari ali i farmaceutska mafija dobro koriste.

8. medvjediću, imaš odgovor na prethodnoj strani zašto rajder ne laže ako si na to mislio pod onim "I'm confused"

9. E budalo moja...

Reč tvoja protiv moje!
    Uopšte me mnogo ne dotiče što se ljudi smeju misleći da samo lupetam, ali bole me kurac... Fizička konstitucija nema veze sa gojaznošću - prvo po nauči, a onda pričaj nešto, a to što si ti slušao par puta nekog doktorčića iz CG, ništa ne znači, jer ti znanje nijepreneo pogledom!! Nemoj da misliš da ja nisam!
    I samo koliko je glupo da porediš fakultet sa srednjom školom.A i fakultet vam je u Podgorici do jaja - koga god od kolega iz CG da sam pitao zašto ne studiraju u Podgorici, rekli su da je faks sranje, da svako završava i da žele zaista da nauče nešto, a ne samo da se provuku...
    Da, kako mi Boljević reče, anatomiju planiraš da daš tek kad završiš fakultet, jel? Kod nas to ne može...

10. Rajderu, zasto to i dalje pijes?

11. Dakle predispozicija + okidač, kraj svake polemike.

uau, otkrovenje

12. Позитивно размишљање не искључује тугу. Плакати због емоција - па то је одлично! Туговати јако, одлично! Позитивно размишљање не значи негирање, него обуваћање. И црног и белог. Свест да није само оно што "нема" и "нисам", већ и "има" и "јесам". Позитивно је допуна онога што мислиш другом страном тога.

Људе спашавају/убијају уверења, а не хемикалије - моје мишљење, јер ја не волим лекове у оном облику из апотеке. Али, и немам предиспозиције онда, ако тако кажете, јер бих до сада била хиљаду пута депресивна да их имам.

13. menijesamodosadno

Izgleda da nisi jedini :).
    Uglavnom ja se kao laik slazem sa mjsd.

14. Hehe, smešno je raspravljati se, odoh da učim anatomiju, jer ne mogu ko Pazl da završim faks pa tek onda to ta dam...jbg.

15. Sunce ti tvoje, nemaš ni 20 godina a već si uveliko bio u depresiji. Alal ti vera.

Za naše krajeve mi čudno, nismo u Americi.

16. Sunce ti tvoje, nemaš ni 20 godina a već si uveliko bio u depresiji. Alal ti vera.

ih, i to možda više puta. verovatno je stigao i sidu da preleži, tifus i male boginje. koji car.

17. Fizička konstitucija nema veze sa gojaznošću

Znaš šta je fizička konstitucija i šta sve spada u to? Određeni tipovi građe doprinose tome da se masti deponuju na različitim mjestima i u različitoj količini. Takav je npr. pikničan tip građe koji sam pominjao.

rekli su da je faks sranje, da svako završava i da žele zaista da nauče nešto, a ne samo da se provuku...

Hahahah pa jebo te, ja ne vjerujem šta pričaju ljudi. Otkud im to? Da nijesu možda studirali ođe pa se prebacili tamo? I meni su pričali kako je u Foči težak fakultet kao u BG a likovi koji se prebace od tamo u PG padnu komplet godinu kad dođu.
    (edit: Inače, ako te već zanima moja generacija na fakultetu je do sad najbolja a godinu je palo skoro pola studenata. Toliko o tome da svako završava fakultet u PG)

I taj "doktorčić" iz CG je tata mata kojeg priznaju mnogo šire u svijetu nego većinu tih tamo iz BG, nego glupo je da pričam sa tobom ođe... naročito što će ti taj "doktoričić" moguće predavati nešto pa ne bih da imam razlog da kažem šta si sve napričao u nastavku razgovora zbog neosnovane arogancije.
    To inače mora da se zaradi ako nijesi znao.

Da, kako mi Boljević reče, anatomiju planiraš da daš tek kad završiš fakultet, jel? Kod nas to ne može...

Ad hominem u nedostatku argmenata?
    Elem, pozdravi mi Bolja puno i reči mu da me zove kad dođe u PG a ne da mi šalje poruke preko fejzbuka hahaha.
    Ne znam otkud mu to obzirom da smo se čuli zadnji put prije fazon godinu dana ali dobro ako on tako kaže, neka tako i bude, ipak je to brat moj.

Inače, pošto vidim da se interesuješ za uspone i padove u mojoj karijeri, obavještavam te ovim povodom da sam svoje probleme van školovanja (a fala kurcu ima sam ih kolko oćeš) riješio i ako se neke zajebancije koje planiram za 5 godina ne dese ranije imam sve uslove da samo tako ojebem fakultet.

I ne, ne može ni kod nas da se da na šestoj godini ako na to misliš.

EDIT:

Uopšte me mnogo ne dotiče što se ljudi smeju misleći da samo lupetam, ali bole me kurac.

Ja ti se ne smijem i ne vidim i ako ti se neko već smije zašto te to dotiče ako si već tako siguran u svoje znanje...

Reč tvoja protiv moje

Pa jebo te, ovo ti stvarno nije trebalo ali ozbiljno ono najniže napušavanje. Ne mislim da sam to zaslužio od tebe ali dobro, zabolje me iskreno. Meni se obrati kad god ti nešto zatreba, tu ću biti ali ja stvarno da sa tobom ulazim u bilo kakve dalje rasprave neću obzirom da si se posrao na neke stvari.

18. Medvediću, i antibiotici se piju do kraja - ne prestaješ sa prvim znacima olakšanja, makar to sutra bilo...
    Ovde je slično, samo malo komplikovanije... Nema naglog prekidanja...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.