Разноразно питање

1. Utefterila, fala, Nat!

2. Nije reklama, nego preporuka iz ličnog iskustva.
    Minus na minus!

što ne kažeš, ja mislio na procenat od klika radiš
    plusčina na lično iskustvo

3. Kako smorka psuje?

Hydroxycyclohexyl)amino)ethyl)piperazin-1-yl)cyclohexanol mu materina

4. Znači, nijima pošalješ mejlom sređenu sliku i dogovorite se kad da odeš po majicu.
    A meni na pvt šta hoćeš da ti se napravi i šta da piše, samo izaberi font!

5. Hoencolerni su zakon. Pa Burboni. Pa Rjurikoviči.

6. The reaction of formation of the complex is very fast and significantly depends on the initial pH level.

Dakle, PIZDA veoma brzo reaguje u zavisnosti od pH vrednosti. Sad mi je jasna potreba za podmazivanjem...

7. Ekstraaaaaa! Hvala ti Nato, dobra vilo!
    http://www.judy-mastrangelo-mystical-fantasy-art.com/Watermarked/CINDERELLA%20AND%20THE%20FAIRY%20GODMOTHER.jpg

Kako smorka psuje?

Hydroxycyclohexyl)amino)ethyl)piperazin-1-yl)cyclohexanol mu materina

AHHAHAHHAHAH!

8. Dakle, PIZDA veoma brzo reaguje u zavisnosti od pH vrednosti. Sad mi je jasna potreba za podmazivanjem...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

9. Kada se dva posta objave u isto vrijeme na forumu, tada dolazi do slučajnog zaključavanja teme je l' da?
    E sad ako se dva komentara na nekoj defki objave u isto vrijeme oće li to zaključati komentare na toj defki? Mislim da bi to bio dobar način borbe protiv komentatora...

10. E sad ako se dva komentara na nekoj defki objave u isto vrijeme oće li to zaključati komentare na toj defki?

http://mgx.com/blogs/wp-content/uploads/2013/11/no.jpeg

11. Odlična ideja, predlažem da pokušate!
    Samo uskladite časovnike i to e to!

12. dajte link od ove dosadne igrice sa pticama što opsedate statuse, da probam i ja da se nerviram

13. Па да и ти досађујеш. Не дајте му!

14. neka neka, trebaće prsti svrbljivoj gujsci...

15. Ма заебавам се, него не треба ти ово. Оду живци лако.

16. hvala za link, vrlo je iritantna

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.