Разноразно питање

1. Ма прца вас, него ја сам чуо да Кајзен даје 300-500 јура месечно за сервер. Не знам колко је тачно, ал моро би да нема ниједну рекламу на сајту да би био у минусу.

2. nece, ili ako oce, niste culi to od mene... zajebo sam se.

3. Добро, ај сад иди одабери ми дефиницију.

4. Kako žensko može da kaže "Previše si dobar za mene"??? Što mi lijepo ne kaže "Odjebi u tri lijepe, neću te kraj sebe"?

5. eee, je l' se seća neko sajta tipa ispovesti.com samo do jaja? ono sa "ispovestima" tipa "drkam na sestru", "liz'o bih babi pičku", "imam 30 godina nisam jeb'o" i gde ljudi drkaju na komentare?
    neki neugledan dizajn, bela pozadina, ne mog' se setim dalje..

Meni to lici na onaj sajt mrzim.com
    gdje je najpopularinija prica bila onog lika sto "mrzi" kako se lozi na sestru i onda dalje opisuje kako mu je mala sestra dobra i zalazi u detaljne opise kako izgleda u uskim hlacama, i njegove mastarije o tome...

6. jel samo meni pogresno vreme na forumu pise?

7. proveri jel ti tačno vreme na kompu. Nema to veze sa sajtom

8. dobro je vreme,m8

9. Rade li danas neke banke ili i oni praznuju?

10. Дајте ону слику Славиша наилс, она пародија на све ове с ноктима, зна ли неко?

11. Тачно сам знао, пошто је та тема у активним. То је тај хумор.

ЕДИТ: Наравно да не тражим то.

12. Jbg onda, ne mogu ti pomoći.

13. Mislim da je na smesnim slikama. Par strana unazad.

14. Да знаш да јесте, нашо сам је, фала свакако.

15. Hteo bih prodati jednu zlatnu narukvicu sa pločicom, čuo sam da je gram zlata ja mislim 1800 dinara kad je otkup u pitanju, a mene interesuje koliko treba da se skupi prokleti gram zlata? Koliko narukvica prosečne težine može iamti grama? Moja još ima pločicu, ali mi je mala ta narukvica, pa bih je prodao.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.