Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kupiću ja...evo, 2ooo kinti. Taman ti i za piće ostane...
A šta ako sam hteo da sve za piće iskoristim?
Ondak si alkos
Ау брате, може доста сока од јагоде да се купи за ту кинту. Има да се развалиш.
U tetrapaku :))
Hteo bih prodati jednu zlatnu narukvicu sa pločicom, čuo sam da je gram zlata ja mislim 1800 dinara kad je otkup u pitanju, a mene interesuje koliko treba da se skupi prokleti gram zlata? Koliko narukvica prosečne težine može iamti grama? Moja još ima pločicu, ali mi je mala ta narukvica, pa bih je prodao.
Da li se moze dobiti visemesecni ban ako obrises preko 300 postova sa 1 teme i svi ucesnicu u temi ispadnu moroni?
Da.
šta ti imaš od toga što će on biti banovan, osim ako ti nisi brisao postove
Može neko da mi objasni poentu ovakvih definicija: http://vukajlija.com/okresi-tu-palmu/692017? Kolko ja vidim, to je sve jedna ista definicija, samo s drugim izrazom i likovima, dijalozi su neznatno promijenjeni a svima im je zajedničko nekreativnost, lošosti rutinsko štancovanje. Misli li se ovome stajat na kraj?
Ovo jeste rečnik slenga, ali kad pogledaš stvari koje mediji citiraju s Vukajlije to su sve fore, duhovite stvari i slično, a ovo, ovo je toliko dosadno da imam osećaj da čitam telefonski imenik. Pi pi pi.
Ви сте и овако морони.
Krajslere, idi u bilo koju zlataru koja otkupljuje zlato i raspitaj se.
Ciklone reaguj. Ispao sam debil. Kao da se citavu temu svadjam sam sa sobom i porucujem sam sebi da sam idiot.Vrati postove nekako. Licim na debila.
Zlatare ne placaju berzanske cijene zlata. I oni hoce zarade.
Nemam pojma o čemu govoriš rasni.
e mesha, kad si već tu de leba ti mi reci koju reč umesto opaska da stavim... ne zezam te ako si to prvo pomislio
Hehehehe, ovaj zadnji post rasnog je zaista urnebesan...
"licim"
Govorim o navijackoj temi gde je pakao izbrisao svaki svoj post.
Zlatare prodaju gram 14 karatnog zlata (585) kod nas za 40 do 50 evra , a u otkupu je maksimum oko 15 evra. Bez obzira koliko je cijena zlata prošle godine pala za oko 30% zlatari su držali visoke prodajne cijene.
Kako ja da znam da li me ti sada lažeš ili ne - da samo želiš da ga namestiš. Šatro, on brisao svoje postove, a ustvari si ti samo postavljao komentare kako njegovi postovi nestaju.