Разноразно питање

  1. Био сам уљудан и васпитан.

  2. Па фразе јеботе, ко и код нас. Гуглај брате.

  3. A guglam nego reko da nema ko da je u tome stručan pa da nabrzaka objasni.

    Nema veze, potražiću.

  4. Fraze na engleskom jeziku su engleskojezični idiomi.

  5. Meśa, poster, za nijansu.

  6. aa al volim ove flase od piva

  7. Volim i ja Pezose al ga ubiše. :( Odoh da čitam ovo dok se ne utješim. http://vukajlija.com/novac/692817

  8. Imaš tu negde i temu za jadanje.

  9. A ima li đe tema za pravdu? Aj kuku mene, kako ću sad kroz život kad mi sasjekoše plod kreativnosti.

  10. Objavi opet, a ja ću ti odabrati odmah, pod uslovom da sam napraviš sliku na kojoj će stvarno biti pedeset flajki, čisto da odabir opravdamo dodatnim trudom.

  11. U svakom slučaju, neopravdano je obrisan poster, jer sličan nisam video.

  12. Ne radi se o tome Agilni, a baš sam mislio "gle sad kad neko reče ALO DEBILU ĐE VIDIŠ TI OĐE 50 PIVA, JA BROJAO!" :0 Radi so o onome o čemu inače palamudim a što je počelo da me smara.

    Jedan mali ontopik: Smorka, preporuči neku legalni miks hemije, da ga nije teško nać, za drogiranje.

  13. Је л' могу ја да поново поставим постер са слоном који ми је обрисан још давно а да ми се не обрише? Није никога вређао и није кршио ниједно правило.

  14. Na šta tačno misliš? Gušenje dobrih ideja? Meni je recimo ona tvoja definicija o požaru kul, ali je u minusu. Nije "školski" napisana valjda, neobična, ne znam. Fali i takvih.

  15. Da kopiram pitanje koje sam postavio brucu u podeli sa vukajlijasima. koliko mi imala ocena i koji odnos defka od nocas?
    I mogli bi ajaksa da odbanujete, mnogo je 60 dana a npr ne banujete ove koji gde vide rajdera jebu mu mater pet puta gore a ajax se zajebavao sa onim psovanjem pa je mogao i ban od par dana

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.